Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gumi biztos, hogy elég védelmet nyújt?
Figyelt kérdés
A Pasimmal szeretnénk átesni az elsőn, de nagyon félek, hogy teherbe esek!
Nagyon félek! Szeretném én is... nagyon is kívánom... de félek. Adjatok valami tanácsot :)
2008. márc. 4. 21:32
1/9 anonim válasza:
Ha nem valami no name, olcsó óvszert vesztek akkor véd! Nekem évekig problémamentesen bevállt! HA viszont félsz a tehességtől, akkor a tablettát ajánlom, persze csak ha úgy gondolod, hogy több ideig együtt maradtok ill. elég idős vagy ahhoz hogy elkezd szedni. Tabi esetén sem egészen 100% a védettség, de 99,9 szóval nálam összességében a tabletta nyert :)
Jó pont, hogy gondolsz a védekezésre!
Sok sikert:)
2008. márc. 4. 21:38
2/9 anonim válasza:
Nekünk tökéletesen bevált.Hát még nem tanácsos mivel nem vagy tapasztalt a pharmatex hüvelykúp(persze óvszer mellett!).10 perccel az aktus elött kell felhelyezned magadnak.Nyugi.Ha bármi kérdésed van írj e-mailt!Puszy:C@lypso
2008. márc. 4. 21:38
3/9 anonim válasza:
mi is gumit használunk évek óta, sosem volt vele probléma. ha nagyon aggódsz - akármilyen hülyének is hangozhat - húzzatok fel két gumit.
2008. márc. 4. 23:20
4/9 anonim válasza:
Szerintem tabletta.
Elmmeni nőgyógyászhoz, megvizsgál és felírja.
Mivel neked az első, és ebből kiindulva gondolom a pasi sem túl tapasztalt, akkor némi szerencsétlenkedés a gumival még ha nem is rontotok el technikailag semmit teljesen tönkrevághatja az egészet.
Ha viszont elkezded szedni a tablettát, akkor semmi mással nem kell foglalkoznotok, mint a lényeggel.
2008. márc. 5. 06:58
5/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Ha nagyon parázol, akkor inkább szedj tablettát, az óvszerrel rengeteg minden történhet (lecsúszhat, kilyukad stb). És mivel ez lesz nektek az első, a gumival majd csak "bénáskodtok" (bocsi :)), az elronthatja az egész hangulatot, meg mindent!
2008. márc. 5. 07:25
6/9 anonim válasza:
A két gumi nem a legnyerőbb, ugyanis a surlódás miatt kiszakadhatnak! Vagy tabi, vagy óvszer!
2008. márc. 5. 08:09
7/9 anonim válasza:
Mármint egyszerre csak egy db óvszer! :D
2008. márc. 5. 08:10
8/9 anonim válasza:
Nem értek egyet azokkal, akik azt mondták, h "bénáskodnak" az első alkalomnál a gumival... Ez marhaság szerintem. Eleve a fiúk nagy százaléka kipróbálja már előtte, h milyen érzés (bár ez csak tipp :)). Mi is azt használjuk, a legelső alkalomtól fogva. És ha valaki a súrlódás miatti kiszakadás felől aggódik, akkor ajánlom figyelmébe a Durex Extra Safe-et és Elite-et, mert azok síkosítóval vannak bevonva. :) Nyugi, totál biztonságos, még ha nem is merik ráírni, h 100%.
2008. márc. 5. 11:28
9/9 anonim válasza:
Semmi sem nyújt 100%-os védelmet, ezt jobb ha tudod. A lényeg hogy védekezzetek és a gumi nagyon megfelelő az első alkalomra. Majd később, ha rendszeres szexuális életed lesz, akkor jöhet a tabbletta is, de egyik sem nyújt 100%-os védelmet, Sajnos ez így van, de nagyon parányi rá az esély, hogy gumi vagy tabi mellett terhes legyél, szóval valamelyiket használjátok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!