Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó fogamzásgátlás ha nem használunk se gumit, se gyógyszert, hanem megszakításossal csináljuk?
az írásodból gondolom, hogy még fiatalka vagy! azzal én is egyetértek, hogy nem kéne egyből gorombáskodni, de volt, aki normálisan el tudta mondani, hogy ez nem védekezési módszer! ha nem akar gumit, akkor menj el dokihoz és irass fel magadnak gyógyszert!
(vagy egyszerűen ilyessz rá, hogy nem kell a gumi, de akkor nevelje fel a gyereket! ha még ő se szeretne babát ugy is inkább megveszi...na jó nem viccelem el!)
vigyázzatok nagyon, mert nincs mindenkinek olyan formája mint nekem, aki már 2 éve semmivel sem védekezik mert babát akar, de mégse jön össze...
menj el dokihoz és ő tudni fogja mit ajánljon neked!!
hát nem akarunk még babát...ehhez szerintem még fiatalok vagyunk... - Akkor meg miért kísétitek a sorsot????????
én szeretném gumival, de ő nem szereti úgy... de már mondtam hogy vegyen gumit... - Jah, nem szereti...És téged szeret, netán gyereket nevelni szeretne???
jah és egyből nem kéne lerohannotok... csak megkérdeztem. bunkók - Te bunkózol nem mi...Akkor ki is a bunkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!