Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó fogamzásgátlás ha nem használunk se gumit, se gyógyszert, hanem megszakításossal csináljuk?
Ha örülni fogtok ha esetleg összejön egy kisbaba, akkor elfogadható. Ha semmiképpen nem akartok még gyereket, akkor eszetekbe se jusson, mert egyáltalán nem biztonságos! Vagy szerencsétek lesz, vagy nem... Ez azért elég ijesztő arány... :)
Az egyik barátnőm és a párja világ életükben így "védekeztek". Aztán rájöttek, hogy gyereket akarnak, és másfél évi védekezés nélküli szex után jött össze a baba. Ezek után tovább folytatták a megszakításos "védekezést", és a dolog vége az lett, hogy tesója lesz kislányuknak!
Szóval gondold meg, hogy nem lesz- e baj, ha becsúszik egy baba.
hát nem akarunk még babát...ehhez szerintem még fiatalok vagyunk... én szeretném gumival, de ő nem szereti úgy... de már mondtam hogy vegyen gumit...
jah és egyből nem kéne lerohannotok... csak megkérdeztem. bunkók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!