Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Antibiotikum + fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antibiotikum + fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
A 19. szemnél tartottam a fogamzásgátloval, tehát kb 4-5nap múlva várható a menzeszem. Antibiotikumot szedek 5napja, ilyenkor a barátommal mindig be szoktuk tartani hogy nem engedi belém, mivel mindenhol olvasom hogy csökkenti az antibiotikum a fogamzasgatlo hatását. De tegnap masfél hét után találkoztunk és a hév elragadott minket, tehát belém élvezett. Szerintetek lehet baj belőle, igy antibiotikum mellett?Szerepet játszik az is hogy menzesz előtt vagyok, és ilyenkor kevésbé termékeny a nő? Írjatok véleményt légyszi, köszi
2011. aug. 9. 11:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen értem. Amúgy igen tisztában vagyok vele, hogy máshogy is kell védekezni ilyenkor,hisz két éve szedem a fogamzasgatlot,azota kaptam egyszer kétszer antibiotikumot, mindig aszerint szoktunk "eljárni" a párommal, csak most az volt a gond, hogy el kellett utaznom és másfél hét külön lét után elkapta őt a hév, és így sikerült balul. Nagyon remélem hogy nem leszek peches most erre az egy alkalomra, ma vettem be a 21.szemet, szombaton kéne megjonnie. Egyébként nem találtam a gyogyszer használati utasitásában ilyet leírva, bár ez most a legfrisebb a piacon - Katya. Egybéként szedi még valaki ezt a tabit?
2011. aug. 10. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
a pharmatex betegtajekoztatójában is benne van h alkalmazható ha vki nem szedhet tablettát, vagy ha nem vette be időben, és akarja hasznalni mint kiegészitő védekezést. nagyon jó a pharmatex!
2011. aug. 10. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
nehogy bevegyel 72 orasat!!!!
2011. aug. 10. 11:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem dicsérgetheted itt a pharmatexet, attól még nem lesz jobb.

A spermicidek megbízhatatlanok és kész. 100 nőből egy év alatt 5-20 nő teherbe esik mellette.

És mint mondtam, ha a tabi nem hat, akkor olyan, mintha mást nem is alkalmazott volna.

De mivel 72 órást nem vehet be, más nem marad, csak a reménykedés.

De még egyszer mondom, ha máskor antibiotikumot kell szedni, akkor ÓVSZERREL védekezzetek, ha nem akartok bajt. Azt az egy-két hetet ki lehet vele bírni.

2011. aug. 10. 11:51
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
ha megszakitással és naptármódszerrel használod, egészen hatásos. orvos mondta nekem. és gondolj bele, h vkinek nem marad más választása.. na de, biztos h hazudnak a betegtajekoztatoban...
2011. aug. 10. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

e most itt arról volt szó, hogy antibiotikumot szedett, azaz lehet, hogy nem hatott a gyógyszer. A tabi nem tud kicsit hat meg nagyon hatni. Vagy hat, vagy nem hat. Ha nem hat, akkor a pharmatex önmagában nem elé. Naptármódszert ilyen esetben nem lehet használni, mert nem számítható ki a peteérés.

Egyébként tény, hogy megszakítással és naptármódszerrel EGYÜTT okés. De nem önmagában. De NEM erről volt szó. Ne legyél már ennyire értetlen.

Itt most nem arról volt szó, hogy nincs más választás. Tabit szed, egy cseszett hétig meg csak kibírta volna a kotont.

De ha megszakítást meg pharmatexet használt volna EGYÜTT, az is jó lett volna.

2011. aug. 10. 12:34
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
hat igen, visszamenőleg már nem sok mindent lehet tenni.. a tovabbiakban gondoltam a pharmatexre, és a megszakitásra. az a baj, h beleélvezett.. ha nem igy lett volna, nem lenne gond. most csak annyit tehet, h a levél végééig védekezik valahogy másképp.. és aztan meg csinal 1 tesztet..
2011. aug. 10. 12:37
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi a sok reakciót. Igen írtam hogy miota egy éve szedem a fogamzasgatlot, sokszor szedtem már antibiotikumot,es olyankor mindig mashogy is szoktunk védekezni automatikusan,sot utana még egy hétig is. Itt csak tényleg arrol volt szó hogy rettentően ki voltunk éhezve egymásra, a gumi elmaradt mondván hogy jobban érezzuk egymást és ennél az egy alkalomnál kihúzza, nem rendszeresen.. Egyébként ma kezdődött a 7napos szünetem,és érezgetem a hasam mint ahogy szoktam ilyenkor mielott megjön. Tudom még az nem jelen 100 százalékot, de már ez is valami, hogy jönnek a menzesz jelei, ugy ahogy szoktak.
2011. aug. 11. 11:34
 19/19 A kérdező kommentje:
megjott szombaton :D
2011. aug. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!