Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy juthatok fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy juthatok fogamzásgátló tablettához?

Figyelt kérdés

Ma lefeküdtünk a barátommal de sajnos kiszakadt az óvszer. Azt szeretném megtudni hogyhogy juthatok fogamzásgátló tablettához. És mennyibe kerül. Nőgyógyász írja e fel. És ha igen akkor olvastam olyat hogy névtelenül is lehet akár. Ez igaz e?

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. aug. 3. 16:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
köszönöm. :)
2011. aug. 3. 22:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket. Remélem tudod, hogy az ilyen tabletta annál kevesebb eséllyel hat minél később veszed be. Ahelyett, hogy itt szenvedsz meg vinnyogsz, hogy nem akarsz dokihoz menni, inkább elhúztál volna gyorsan és bevetted volna..
2011. aug. 4. 14:12
 23/23 A kérdező kommentje:

Tegnap történt a dolog. MA reggel mentem dokihoz. Már bevettem.

Meg tegnap amugy sem volt nőgyógyászat..

2011. aug. 4. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!