Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerősitenétek abban, hogy tényleg nem lehetek terhes?
Ha HELYESEN szeded a tablettát,minden nap közel azonos időben szeded be,akkor biztos,hogy nem lehetsz terhes.Tabletta mellett az esik teherbe aki elfelejt bevenni egy két szemét,és a következő napokban nem alkalmaz kiegészítő védekezést.
Ovulációs tesztet hiába vennél,mert tabletta mellett nincs peteérés!
Egyetlen tabletta kihagyásával minimális a teherbeesés kockázata. Sok minden mástól függ de mondjuk 2-3%
Szedd mindig előírás szerint és kb. órára pontosan. Ha szétszórt vagy és nem bízol abban, hogy legközelebb nem fogod elfelejteni beszélj nődokival a spirál sokkal kényelmesebb és egyes típusok akár szoptatás mellett is használhatóak, olyan alacsony a hormontartalom.
Ne reagáld ennyire túl a dolgokat!Én is parázós voltam,de megtanultam nem az lenni.Amúgy azt szokták mondani,ha szexelsz,akkor mindig van esély a terhességre,még védekezés mellett is.Szóval ezért nem érdemes parázni,mert most vagy az leszel vagy nem.És nem lehet örökké ezen feszengeni.Ha nem akarsz az lenni,ne szexelj.Ha szexelsz,akkor mindig legyen egy B terved,ha esetleg becsúszna a baba.
Amúgy ott fentebb,nem tudom hány órakor:ha nem szeded rendesen,akkor evidens,hogy nem nyújt akkora védelmet és terhes lehetsz.De!az a bizonyos akárhány százalék,igenis a normális,pontos szedésnél van!Már igazán meg kéne tanulni,hogy még nem találtak fel olyan védekezési módot,ami 100%-os védelmet nyújt!Ha mindent normálisan csinálsz,akkor sem!
Szerintem csak túlreagálod a dolgot :)
Amúgy meg már van olyan módszer, amivel 100%-os a védelem...
mindkét felet sterilizálni kell, és akkor nincs miért parázni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!