Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A legtöbb pasi miért nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasi miért nem akar részt vállalni a védekezésből? Miért olyan extra elképzelhetetlen dolog, hogy gumit húzzanak? Felelősségvállalás hol van?

Figyelt kérdés

Miért kell mindig a nőre hárítani ezt a problémát? Miért nem lehet belátni, hogy a nőnek több vesztenivalója van (az ő életében okoz változást a terhesség), mint a pasinak?

OK, persze macera, nem olyan spontán a szex (ezt belátom), meg ugye rá kell fogni, hogy elviselhetetlenül kényelmetlen a gumi... De könyörgöm, egy gyerekhez 2 ember kell, hogy összejöjjön...

Én az agyam eldobtam, amikor a volt párom (!) nekem esett, amikor meg mertem említeni, hogy veszek terhességi tesztet, mert "furcsa" tüneteim vannak (pedig mindig védekeztünk). Jött azzal, hogy van elég problémája, nemhogy emiatt idegeskedjen, mit zaklatom ezzel...

De könyörgöm, ha a szexet élvezni van esze, akkor a tetteiért felelősséget vállalni miért nem? Szerintem nem az a helyes, hogy a bajban magukra hagyják a nőket, hogy az az ő problémájuk... Hogy lehet így gondolkozni 20-onéves fejjel is???

2009. ápr. 8. 16:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
96%

hát hallod az alatt a 10 másodperc alatt amig felkapom....tényleg elfelejtem azt is mért vagyok ott.....

szerintem nagyon ritka parasztokkal ismerkedsz mert én akiket ismerek ez nem divat h gumi nélkül dugunk, fogamzásgátló nélkül meg ez akkora dolog legyen hogy befolyásoljon egy kapcsolatot

2009. ápr. 8. 21:50
 22/26 anonim ***** válasza:
36%

"De könyörgöm" te miért ilyen "pasit" választottál? Ha pedig neked ez kell, akkor miért jössz ide panaszkodni?

Nagyon sokan (megkockáztatom a többség) nem olyan, mint amilyennek te leírod az összes férfit. Te is választhattál volna másképp. Nem tetted. "De könyörgöm", akkor most miért panaszkodsz a saját hülyeséged miatt?

2009. ápr. 9. 01:48
 23/26 A kérdező kommentje:
Miért őt választottam? Talán mert nem derült ki időben, milyen is valójában. Tudod vannak olyanok, akik hónapokig képesek játszani a lányokkal a játékukat...Na én pont ilyenbe botlottam. Szerinted, ha kiderült volna, ki is ő, őt választottam volna? Hát nem!
2009. ápr. 9. 11:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, h mivel a szexuális életet élő fiatal lányok kb. 90%-a fogamzásgátlót szed, ennek szerintem kb. 80%-a a pasija kedvéért, összességében a lányok kb. 70%-a a pasija kedvéért szed fogamzásgátlót. Szerintem ennek jó része azt gondolja, h inkább beszedi, minthogy minden egyes szex előtt harcolni kelljen a pasival, h húzzon gumit - ez elég rossz gondolkodás! A fúknak szerintem igen kis százaléka vállalná azt, h napi szinten, óra pontossággal bogyókat szedeget (amik esetleg a későbbi termékenyítőképességét is befolyásolják) azért, h ne legyen kényelmetlen a gumi. Szedje inkább a lány - ilyen szempontból a pasik kész szerencsének gondolják, h nekik még nem találták fel a bogyót.

Ja és ha a lány terhes lesz, akkor ő ott se volt. Vagy esetleg kifizeti az abortusz felét. Kösz!

A kérdező szerintem is elsősorban a f*sz exe miatt húzta fel magát, de a probléma, amit felvázolt, akkor is valós!

2009. ápr. 9. 11:46
 25/26 anonim ***** válasza:
ööö, én lány vagyok és nem a pasim kedvéért szedem a bogyót hanem a SAJÁT elhatározásomból. Eleinte néhány alkalommal gumiztunk de én legalább annyira utáltam mint a barátom. Miért kell úgy beállítani hogy a lányok nagy része szenved a fogamzásgátlótól és a szenya pasija kényszeríti hogy szedje? Egyrészt ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer, másrészt pedig a legkevésbé macerás, ami a lányoknak sem mindegy. Én másfél éve szedem és nagyon jól érzem magam, tökéletes így a szexuális életünk. És ha már itt tartunk akkor miért kell mindenkit aki nem a gumi mellett kampányol teljes bedobással lepontozni? Röhej az egész...
2009. ápr. 9. 22:33
 26/26 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy a lányok NAGY RÉSZE szenved a tabitól??? Én nem mondtam ilyet...Megjegyzem, szerintem is a legbiztonságosabb módszer, de sajnos bármennyire is szeretném használni, a szervezetem nem bírja. Próbálkozom vele persze, de egyelőre több a rossz mellékhatása, mint a jótékony hatása...Ebben az esetben viszont nem marad más, csak a gumi, mivel a 2. legbiztonságosabb módszer. Én meg nem fogom a szerencsére bízni magam a megszakítással, naptár módszerrel, spermiciddel meg ilyen hülyeségekkel... Hát itt jelentkezik az a probléma, hogy ki hajlandó gumit húzni / ki tudja biztonságosan használni is és ki nem...
2009. ápr. 10. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!