Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasi miért nem akar részt vállalni a védekezésből? Miért olyan extra elképzelhetetlen dolog, hogy gumit húzzanak? Felelősségvállalás hol van?
Miért kell mindig a nőre hárítani ezt a problémát? Miért nem lehet belátni, hogy a nőnek több vesztenivalója van (az ő életében okoz változást a terhesség), mint a pasinak?
OK, persze macera, nem olyan spontán a szex (ezt belátom), meg ugye rá kell fogni, hogy elviselhetetlenül kényelmetlen a gumi... De könyörgöm, egy gyerekhez 2 ember kell, hogy összejöjjön...
Én az agyam eldobtam, amikor a volt párom (!) nekem esett, amikor meg mertem említeni, hogy veszek terhességi tesztet, mert "furcsa" tüneteim vannak (pedig mindig védekeztünk). Jött azzal, hogy van elég problémája, nemhogy emiatt idegeskedjen, mit zaklatom ezzel...
De könyörgöm, ha a szexet élvezni van esze, akkor a tetteiért felelősséget vállalni miért nem? Szerintem nem az a helyes, hogy a bajban magukra hagyják a nőket, hogy az az ő problémájuk... Hogy lehet így gondolkozni 20-onéves fejjel is???
Ki mondta, hogy szemét, aki nem húz gumit??? Az a szemétség, hogy a felelősséget nem vállalják egyesek a tettükért (Értsd a pasi felelőssége annyiban kimerül, hogy megcsinálja a gyereket és már áll is tovább...Elég gyakran megesik ám az ilyen...)
Honnan veszed, hogy én pontozgatok le??? Nem tűnt még fel, hogy mindenki értékelheti a válaszokat?
Ez egy csaj számára hihetetlen lehet, és csak kifogásnak tűnhet, de a gumi tényleg nagyon irritáló. A legtöbb fiunak (férfiasan bevallom nálam is ez van), fel sem tud állni rendesen a gumival; szorít, nem érzek benne semmit stb. Másrészt drágább ha aktívan szeretkeztek. A hüvelytablettás termékek meg egészségtelenek szerintem, mert nemhinnem hogy jót tesznek a vaginának, hogy ott oldódgatnak.
Nálunk barátnőm szedi a fogamzásgátlót, nála semmi (de tényleg 0) mellékhatás lépett fel, se egy deka hízás, se patekok, semmi. felesben fizetjük 3 havonta, igy elég olcsón megússzuk, nem mintha ilyen dologra nem költenék inkább mint sörre, de azért a pénz is számít.
"ha a szexet élvezni van esze, akkor a tetteiért felelősséget vállalni miért nem"
Ez a probléma alapból nem igaz rám pl. Én nem élvezem a szexet gumiban. Természetesen, ha barátnőm valamilyen úton módon nem tudna fogamzásgátlót szedni, használnánk mást, nem szólnék neki, de tény hogy így sokkal praktikusabb a dolog, hogy szed.
22/f
És az eljutott vkinek is az agyáig, hogy a problémám inkább az, hogy az esetleges teherbe esés következményeit nem akarják vállalni a pasik, semmint az, hogy felhúzza-e a gumit? Megjegyzem az exem felhúzta a gumit, de az ő kedvéért váltottam tabira, ami meg tönkretette a szervezetem és a "hála" az volt, hogy nem érdekli, hogy esetleg teherbe estem... Ez a szánalmas viselkedés szerintem.
Amúgy nem csak a magam nevében írok. Rengeteg olyat olvasok pl. ezen az oldalon is, hogy a pasi a kényelme érdekében megszakítással "védekezik", a tudatlan barátnője meg hisz neki, "hogy majd vigyáz rá", pusztán mert nem hajlandó felvenni a gumit. Az eredmény meg a terhesség. Azon is el lehetne gondolkozni, hogy nem mindenki szedhet fog.gátlót, de attól még biztonságosan szeretne szexuális életet élni, épp ezért a gumit kéne választani, hisz a 2. legbiztonságosabb szóba jöhető védekezési módszer a fiatalok körében.
Te hallod segítek:
"A legtöbb pasi miért nem akar részt vállalni a védekezésből? Miért olyan extra elképzelhetetlen dolog, hogy gumit húzzanak? "
Ezt kérdezted, talán azért nem "jut el az agyunkig" hogy mit akarsz mert rosszul tetted fel a kérdést, hiszen nem is erre vagy kíváncsi.
És ne haragudj, de csak azért mert Te kifogtál egy paraszt csávót, aki cseszett rád mikor jött a baj, és most fel vagy dúlva (valószínűleg jogosan) azért ne hibáztasd már az egész férfitársadalmat. kb a fiuk 10% olyan szemét, mint a Te fiúd volt, a többi 80% tök normális, kb ez az arány csajoknál is ám...persze normális emberek körében, nem mucsajröcsögén.
Tehát a kérdésed így érthető:
"Miért volt f*sz a barátom/férjem?"
Válasz: sajnáljuk de ilyenre mi nem tudunk választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!