Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy mellnövelő fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Vagy létezik, csak a mellel együtt nő a has-fenék-comb is?2009. ápr. 8. 16:22
1/11 anonim válasza:
létezik... úgy hívják, hogy hízás.
2/11 A kérdező kommentje:
Hagyjad már a baromságodat! Komolyan kérdeztem, úgyhogy légyszi, válaszoljatok normálisan!
2009. ápr. 8. 16:36
3/11 anonim válasza:
Hallottam, hogy van erre hormonkezelés, de fogamzásgátlóról még nem hallottam
4/11 anonim válasza:
Olyan létezik, hogy a fogamzásgátlók mellékhatása lehet a mellnövekedés. És az elsőnek meg azt mondom, képzelje, el, hogy nekem is nőtt tőle a mellem, és nem híztam egy grammot sem... :)
5/11 anonim válasza:
A fogamzásgátló nem mellnövelésre való, szal tévhitben élsz. De van, amitől mellékhatásként nőhet a mell. Mint nekem mondjuk a Lindynette-től.
6/11 anonim válasza:
Szerintem csak ezzel etetik a lányokat, h szedjék. De te képes lennél csak ezért hormonokkal mérgezni magad?
7/11 anonim válasza:
Nem etetik, ez egy VALÓS mellékhatás... Azt már más kérdés, hogy hogy adják el, de ez valós dolog...
8/11 anonim válasza:
Hagyjatok mar ezeket h "mérgezed magad a tablettaval". akkor inkabb rettegjen minden honapban??? na. pl. nekem a mercilontol nőtt. de az csak jol all. :) okozhat hizast. de azt észreveszed az első levelnel. ne aggodj.
9/11 anonim válasza:
Lehet hogy vannak, de a mellékhatásokra gondoltál-e?
10/11 anonim válasza:
Utolsó! A mellnövekedés pont mellékhatás :) Nem célzottan erre kell szedni a fog.gátlót, mert ilyen bogyó nem létezik. Másrészt ez a mellékhatás nem is mindenkinél jelentkezik. Szal ha nagyobb melleket akarsz és biztosra akarsz menni, akkor csak a mellplasztika segíthet, de elég ... vagy, ha abba is belemész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!