Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a Pearl - index? (google használata nélkül hányan tudnának kapásból válaszolni? )
24 éves lány vagyok,kb. 2 hónapja tudom mi az a pearl-index,azóta viszont kívülről belülről fújom!
A saját kárán tanul az ember,4 napig görcsben ültem itthon,hogy terhes vagyok -hálistennek mégse lettem az-,de egy életre megtanultam,hogy 100 nőböl 35 esik teherbe egy év alatt a megszakításos módszerrel,legyen bármilyen ügyes is egy srác és tudja,hogy mikor kell kivenni,akkor is!
Utolsó! Igen, pontosan erre a szintre kéne eljutnia mindenkinek tudatilag. Ha más kárán nem tanul, tanul a magáén... Ugye mennyivel jobban élvezed a szexet, hogy nem kell rettegned ezek után mert rendesen védekezel?
Nekem pár perc élvezet nem ér annyit, hogy a napjaim idegroncsként teljenek, mert rettegek, hogy most vajon megjön-e vagy sem... Szal vannak, akik tanulnak a hibákból (máséból vagy a maga kárán), vannak, akik nem... Neked csak gratulálni tudok, hogy most már tudod, mi a helyes, felelősségteljes viselkedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!