Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy aug.1-jétől nem lesz vényköteles az esemény utáni tabletta?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 1. 10:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti paragrafust nem ártana elolvasni. Nincs káros hatással a magzatra, maximum úgy, ha valaki minden héten használja, később pedig babát akar.
2011. aug. 1. 10:54
 12/34 anonim ***** válasza:
ezért írtam, h jól elrontják majd a szervezetüket, mert nem lehet csak úgy bevenni, mint egy csokit vagy cukrot.. hidd el, h a mai tinik annyira buták és csak szexelnek, de semmit nem tudnak am a szexszel kapcsolatban.. szted ha olyan kérdésekkel van tele ez az oldal, h "kiny*lt a barátom, lehetek-e terhes???" és hasonlók.. akkor a tinik tudják, h milyen egy ilyen tabletta hatása?? dehogy tudják.. arról nem is beszélve, h sok buta szülő van, aki úgy pénzeli a gyerekét, h kétszer annyi a gyerek zsebpénze, mint a minimálbér.. magyarul arra költ, amire akar..
2011. aug. 1. 10:57
 13/34 anonim ***** válasza:
90%
Engem már hidegen hagynak a felelőtlen tinik. Úgysem fogadják meg a jó tanácsokat, hiába erőlködünk. Majd évek múlva szégyenkezve gondolnak vissza a mostani énjükre.
2011. aug. 1. 11:06
 14/34 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó! "Esemény" utáni tabletta... már a megnevezése is riasztó! Milyen esemény??? Szörnyű, hogy fiatalok agyba főbe szexelnek, akár ismeretlenekkel, vagy pár randi után akármilyen hirtelen fellángolások miatt... Hol marad a "szeretkezés" ami 2 ember bizalmán alapszik, akik ismerik és szeretik egymást? Pont ezért eleve vigyáznak egymásra, ha még nem szeretnének babát. Bár nem olvastam utána hogyan is hat ez a "csodaszer", de a kommenteket elolvasva a fiatal szervezetre nincs épp jó hatással. És bár embrióról nem esett szó, gyanítom, hogy hasonló elven működik, mint a spirál, vagyis a beágyazódását gátolja egy pici kis magzatnak. Hát erre se gondolnak előre?
2011. aug. 1. 11:29
 15/34 anonim ***** válasza:
De ne már baski hol leszünk így?? Sok barom azt se tudja mi fán terem a védekezés, vagy egyáltalán maga a szex de csinálja ebből mi lesz?? Azt hiszik, hogy minden nő van olyan okos, hogy tájékoztatót olvasson meg utána járjon a dolognak? Aztán meg majd egymás után kapkodják...
2011. aug. 1. 11:31
 16/34 anonim ***** válasza:

Eddig legalább arra voltak kényszerülve, hogy nőgyógyászhoz elmenjenek, amúgy, meg sose mennének...

Mellesleg meg ezt is vehetjük abortusznak, mert a pete megtermékenyült, csak épp beágyazni nem hagyják...

2011. aug. 1. 11:34
 17/34 anonim ***** válasza:
Eddig is kiadták.Ai eddig szedte az fogja is ha felelőtlenül szedte,aki meg nem szedte az nem fogja ezek után sem,mert szerintem nem éri meg egy tabiért több ezret fizetni, főleg egy titninek.
2011. aug. 1. 11:36
 18/34 anonim ***** válasza:
2%
Én örülök neki!legalább egyszer a pasi telibe élvezhet:):)
2011. aug. 1. 12:12
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
engem 3 éve telibe élvez és mégsem vagyok terhes és mégsem kell 72 órás tabit bevenni... -.- tudod, már feltalálták a fogamzásgátló tabit is (persze ez Neked új kifejezés lehet)
2011. aug. 1. 12:15
 20/34 anonim ***** válasza:

igaz nem vagyok már az a 14 éves kis tini,19 éves vagyok és 4 éve van barátom.16 voltam mikor lefeküdtem vele,1 év után.

akkor is figyeltünk a védekezésre és most is mindig figyelünk rá.

úgy gondolom,hogy akiknek eddig fontos volt,h védekezzenek azok ezek után is fognak.

hisz egy doboz óvszer csak 450-800 ft,míg egy doboz esemény utáni,amibe ha jól tudom 1 vagy 2 db az közel 5000 ft.

szerencsére eddig 1x esett meg eg kis hiba,kilyukadt az óvszer,de a barátom azonnal észrevette és másnap kellett vna megjönnie,így úgy döntöttünk,h felesleges adni a szervezetemnek egy óriási hormonadagot.

nem lett semmi baj,csupán 1 napot késett a menszeszem.

2011. aug. 1. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!