Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy aug.1-jétől nem lesz vényköteles az esemény utáni tabletta?
2011. aug. 1. 10:37
1/34 anonim válasza:
sztem sok h*lye még jobban lesz*rja majd a védekezést, mert már nem lesz "ciki" nőgyógyihoz menni.. azt hiszik majd, h tök természetes, ha minden hétvégén beb*sznak, d*gnak és nem kell félni, csak vesznek egy esemény utánit és hurrá minden.. és jól elrontják a szervezetüket, mert esemény utánit nem lehet csak úgy "enni" mint a csokit... -.-
2/34 anonim válasza:
Mivel mindenkinek felírják, aki odamegy a dokihoz érte, ezért nagy változást nem fog okozni. (Úgy értem, eddig is hozzájutott, aki akart, eztán is hozzájut majd.)
Az ugye gond, hogy valószínűleg lesz, aki évente többször is igénybe veszi, holott nem lenne szabad, de végül is a dokinál is letagadhatja, hogy használt már ilyet... Szóval szerintem nem fog változtatni semmi lényeges dolgon, csak megkönnyíti a bajbajutott nők dolgát.
3/34 anonim válasza:
Én eddig is így kaptam amikor kértem.
AMúgy szerintem jó,mert pl. nőgyógyász írhatná fel,de hétvégén nem rendel a nőgyógyász.MAúgy meg semmi értelme nem volt, hisz ahhoz h. kiderüljön szedhet e valaki ilyet viszgálatok kellenének,de arra amúgy sincs idő,hisz 72 óra alatt semmi nem derül ki.
4/34 anonim válasza:
Sokat úgy se szedhet senki,mert az kiüti magát,szóval hamar megjelennek a mellékhatások.Utána mindenki eggondolja h. szedni akar e még ilyet az életben.
5/34 anonim válasza:
...és majd lesz egy csomó tizenéves anyuka fogyatékos gyerekkel - na jó, a többség intézetbe fogja adni...
6/34 anonim válasza:
Eddig is kiadták vény nélkül csak drágább volt!!! Én soha nem szedtem ilyet, de barátnőm volt, hogy bement a gyógyszertárba és már ki is adták, csak pár százzal drágább volt!!!
7/34 anonim válasza:
szerintem sok hormonproblémás gyerek lesz,és egyre több lesz a meddő nő, a 72órásit egy évben max 2szer szabad bevenni, mert egy 15szörösen több hormont tartalmaz mint a fogamzásgátló,ráadásul még jobban lesz@rják majd a védekezést
8/34 anonim válasza:
Szerintem ezzel megspórolnak egy utat a nőgyógyászhoz.Amúgy nem hiszem,hogy ettől orrba szájba dugni fognak a tinik...nem olyan olcsó az a tabi úgy tudom.
9/34 anonim válasza:
Dugtak eddig is,ezután is ugyanúgy megy minden szerintem...legalábbis amelyik tininek van még némi gógyija.
10/34 anonim válasza:
Nem is az, hogy nem olcsó, de azért igen komoly mellékhatásai vannak... a bnőmnek egyszer kellett ilyet bevennie, akkor 2 napig nagyon szarul volt... én el nem tudom képzelni h mostantól a tinilányok ezt minden hétvégén szedjék, annál sokkal szarabb :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!