Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz ellenesek miért támadják annyira azokat, akik nem az ő véleményükön vannak? (bővebben)
Mindenkinek az eleteben van olyan dolog amire nem buszke, es ezalol senki sem kivetel szerintem. NE itelkezzetek masok folott. Talan a dontes nem is annyira felelotlen, mint amennyire ti elitelitek. En inkabb szulok egy gyereket akinek megtudom adni azt amire szuklsege van, minthogy apa nelkul vagy olyan korulmenyek kozott nojjon fel hogy "nincsen".
Szerintem igenis szuksege van egy csaladra(ami neha nem adatik meg), ugyanugy apara es anyara, valamint a biztos felnevelesre. Legtobben csaladi potlekokbol, s ugy ahogy lehet nevelik fel. Persze eszuk agaban sincs szules utan menni dolgozni, mert hat "nincsen munkahely".
Es utalom mikor ezzel jonnek egyesek, hogy ha szexelni kepes vagy akkor a gyereket is neveled fel. Hogy fer ossze a ketto? Nem kimondottan a helytelen vedekezes vezet ehez. Vagy veletek meg nem fordult elo olyasmi amit nem szerettetek volna? Titeket is igy tamadtak? Tudjatok mit....ha ti vadaskodtok, ti sem szorultok megertesre. Vagy talan a gyereketek megkellene ertsen akkor amikor ellovitek az eletet azzal, hogy nem mehet egyetemre? Ugyan oda jussanak ahova ti?
Az hogy ki mi tart helyesnek valtozo. En senkit nem akarok meggyozni arrol, hogy ez helyes csak ne ilyen visszataszitoan irjanak. Ha ertelmeset nem tud, akkor ne irjon. Nem az ellen vagyok kiakadva, hogy ellenezitek az abortuszt hanem arra ahogyan megnyilvanultok.
En sem vagyok buszke arra hogy elvettem az eletet, nem egyik percrol a masikra dontottem. az is megfordult a fejemben mi lenne ha... De mi masfel eve vagyunk egyutt a parommal, s meg nem tartunk ott, hogy felneveljunk kozosen egy gyereket. egyedul meg nem szerettem volna vallani. Egyszer ugy gondolom, hogy ha eljuttok odaig, hogy kiismertetek egymast es egyutt tudtok maradni akkor en is talan maskeppen dontottem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!