Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz ellenesek miért támadják annyira azokat, akik nem az ő véleményükön vannak? (bővebben)
tehát, ha jól értelmezem kedves kérdező, a nehezen összekuporgatott kis nyári melós pénzedet, képes lennél arra fordítani, hogy valakit megölj?! elég szégyen...ha szétrakod a lábat, és felcsinálnak, akkor már ne öld meg azt a szerencsétlen gyereket, neveld fel!
Említettem, hogy ha a szexhez elég nagynak érzed magad, akkor a gyerekneveléshez is érezd! Csak így szexelj, másképp tegyél le erről egy darabig! ;)
2. voltam :D
egyébként, már én is szexeltem, csak azért óvatosan, és én is, meg a párom is dohányoztunk, ami alapból csökkentették a terhesség esélyét..megmég sorolhatnám ;)
Tabit ha nem szedhetsz...hm, spirál, vagy köttesd el magad ;) vagy csinálj amit akarsz, de abortusz nem éri meg...meddőség is kialakulhat, és komoly depresszió...nem éri meg, hidd el ;)
egyébként 18/L ;)
En is ebben a helyzetben voltam par hete. Beirtam ide, s a valaszadok fele tanacs helyett csak ostorozott(tisztelet a kivetel).
EN csak annyit NEM TUDOK megerteni, hogy miert kell ilyen agressziven viszonyulni egymashoz. Le k*va-zzatok az alapjan hogy nemi eletet el. Igen velem is megesett minden vedekezes ellenere, hogy teherbe estem, es igen meg 21 evesen sem erzem magam kepesnek, hogy feltudjak nevelni egy gyereket.
Nem tudom, hogy ti a nemi eletet puszta fajfenntartaskent kezelitek-e, vagy miert kell ezt hangoztatni hogy: "ha dug*i kepes volt akkor a gyereket is nevelje fel".
Igen szomoru az, hogy vannak nok akiknek nem lehet babjuk, de ez meg nem jogosit fel senkit arra, hogy mast kritizaljanak es ilyen durvan kiosszanak.
Kicsit gondolkodjatok el, hogy tenyleg boldog mellettetek a ferjetek/parotok? Kotve hiszem.
Még mindig nem a miatt vagy idióta, mert abortuszod volt.
Hanem ezt úgy adod elő, mintha a egy természetes, hétköznapi megszokott dolognak kellene lenni.
Szerinted erre mit kellene írni, hogy valaki reklámozza, hogy ez a 6. abortuszom, a többiek meg bunkók?
Csak mert dugni akarok és semmi kontrollom nincs, semmi felelőséget nem tudok vállalni és mindenki más meg hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!