Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után szabad óvszer nélkül védekezni?
Sziasztok!
Március 19-e óta szedem a Yasminelle fogamzásgátló tablettát.Azonos időpontban (20:00) vettem be mindet, a legkésőbbi 21:35 volt.
Semmi probléma (hasmenés vagy hányás) nem történt 4 órán belül soha.
Holnap veszem be az első levél utolsó darabját,és aztán szünet (7 nap).
Hogyha holnap,helyi fogamzásgátlással (Pharmatex tabletta)védekezünk csak a párommal,akkor már védve vagyok?
-s ha a 7 napos szünetben mégsem jönne meg,attól még elkezdhetem szedni a következő levelet,igaz?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Nem értem, hogy miért kellene kiegészítő fogamzásgátlás, ha már beszedted az első levelet. Nekem az orvos azt mondta, hogy már az első hónap végén védve vagyok, nem kell a szünetben kiegészítő. Igaz, más volt a gyógyszer neve, úgyhogy esetleg kérdezz rá.
Ha a szünetben nincs megvonásos vérzésed, akkor menj orvoshoz, mert fennáll a lehetősége, hogy a tabletta okozott valamilyen mellékhatást, esetleg terhes vagy. És addig NE kezdd el szedni a második levelet.
Köszi!
Igazából a biztonság kedvéért kellene a kiegészítő :S
Jobb a biztonság
Igen,a ciklus első napjától szedtem rendesen :)
Mindenképpen mindig lenne kiegészítő,nem lenne jó ha fiatalon teherbe esnék :S
Hú,akkor ma lehet óvszer nélkül...
(Ma lesz az első levél utolsó tablettája)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!