Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megeshet hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeshet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Spermicides óvszerrel és megszakítással egyszerre védekezünk ( fő a biztonság elven)

Nem szakadt ki a gumi még egyszer sem (legalábbis látványosan.

A Menstruációm késik már 25-30 napja, semmi előjele, hogy esetleg meg akarna jönni.....

Lehetek egyáltalán terhes vagy már túlizgulnom? (Sajna csak jövőhéten tudok tesztet venni)

2011. júl. 25. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor jövőhétig várnod kell
2011. júl. 25. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:

"Nem szakadt ki a gumi még egyszer sem (legalábbis látványosan."

naa ezt most hogy értsük?

25-30 napja késik és még nem vettél 1 tesztet, se doki?!

ejhaa!

én már a helyedben az idegösszeomlás szélén állnék.

2011. júl. 25. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Már nem késik, hanem kimaradt, tekintve hogy azóta már a másodiknak kéne megjönnie. De jól értem, használtok óvszert és még ki is veszi, mikor elélvezne? Nagyon kevés rá az esély, sőt ilyen 0,001% se, hogy terhes lennél, lehet hogy csak a stressz miatt maradt ki.

És igen, nagyon túlizgulod, a szexnek nem erről kéne szólnia, hanem az élvezetről, az ellazulásról és a szerelemről. Ha helyesen használjátok a gumit semmi esélye hogy teherbe ess.

Vegyél tesztet, és ha negatív (valószínűleg az), akkor menj el orvoshoz.

2011. júl. 25. 13:41
 4/6 A kérdező kommentje:

:)

Köszi.....

Csak azért nem állok az idegösszeomlás szélén mert nem vagyok már olyan fiatal, csak nem jönne jókor.....

(nem vagyok házas, nincs még munkaviszonyom mert most végeztem, és van egy lakáshitelünk)

2011. júl. 25. 14:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is ilyen csekélynek gondoltam az esélyt, de azért jó jön egy kis megnyugtatás, meg hát "több szem többet lát" alapon hátha tudtok olyat amit én nem :)
2011. júl. 25. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem csak a meleg miatt.. de egy teszt nem ártana mondjuk..
2011. júl. 25. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!