Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeshet hogy terhes vagyok?
Spermicides óvszerrel és megszakítással egyszerre védekezünk ( fő a biztonság elven)
Nem szakadt ki a gumi még egyszer sem (legalábbis látványosan.
A Menstruációm késik már 25-30 napja, semmi előjele, hogy esetleg meg akarna jönni.....
Lehetek egyáltalán terhes vagy már túlizgulnom? (Sajna csak jövőhéten tudok tesztet venni)
"Nem szakadt ki a gumi még egyszer sem (legalábbis látványosan."
naa ezt most hogy értsük?
25-30 napja késik és még nem vettél 1 tesztet, se doki?!
ejhaa!
én már a helyedben az idegösszeomlás szélén állnék.
Már nem késik, hanem kimaradt, tekintve hogy azóta már a másodiknak kéne megjönnie. De jól értem, használtok óvszert és még ki is veszi, mikor elélvezne? Nagyon kevés rá az esély, sőt ilyen 0,001% se, hogy terhes lennél, lehet hogy csak a stressz miatt maradt ki.
És igen, nagyon túlizgulod, a szexnek nem erről kéne szólnia, hanem az élvezetről, az ellazulásról és a szerelemről. Ha helyesen használjátok a gumit semmi esélye hogy teherbe ess.
Vegyél tesztet, és ha negatív (valószínűleg az), akkor menj el orvoshoz.
:)
Köszi.....
Csak azért nem állok az idegösszeomlás szélén mert nem vagyok már olyan fiatal, csak nem jönne jókor.....
(nem vagyok házas, nincs még munkaviszonyom mert most végeztem, és van egy lakáshitelünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!