Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utolsó aktus után 6 nappal megjött az kizárhatja a terhességet?
Figyelt kérdés
Megszakítással védekeztünk, tudom hogy meggondolatlan volt, azóta idegeskedek, 4 napot késett és ma este végre megjött, már csak azon aggódok hogy még ígyis simán lehetek terhes :S
Mennyi esély lehet rá?
2011. júl. 23. 22:14
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 26. 01:22
13/16 anonim válasza:
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:32
Sok ember van, aki rendesen vérzik terhesség alatt. Úgy válaszolsz itt, hogy fogalmad sincs az egészről. Igaz, hogy nagyon ritka, de nem lehetetlen. Te általánosságban leírtál valamit, csak az a gáz, hogy ez nem mindig van így. Mivel nagyon ritka a rendes vérzés terhesség alatt, így a kérdező valószínűleg nem az.
14/16 anonim válasza:
Jó neked, neked legalább megjött, de nekem még mindig nem..... :///
15/16 anonim válasza:
SZIA!!! MI LETT? NEM VOLT BAJ, MEGUSZTAD A TERHESSÉGETT?? IRD MEG KÉRLEK
16/16 anonim válasza:
Én hasonló cipőben járok. Mi szerdán voltunk,úgy mond együtt...Párszor bennem járt a fiú,vagy is próbálkozott. Még szűz voltam. Nem élvezett belém, csak rám,de amikor letöröltem magam nagyon félek, hogy került belém egy kis dolog aminek nem kellett volna. Viszont most péntek van,és megjött. Viszont még mindig rettegek attól, hogy lehetek terhes...olvastam már minden félét. 21 éves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!