Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utolsó aktus után 6 nappal megjött az kizárhatja a terhességet?
Megszakítással védekeztünk, tudom hogy meggondolatlan volt, azóta idegeskedek, 4 napot késett és ma este végre megjött, már csak azon aggódok hogy még ígyis simán lehetek terhes :S
Mennyi esély lehet rá?
ha tudod, hogy meggondolatlan voltál, akkor miért nem védekeztetek? akkor jó viccnek tűnt? gratulálok hozzá, hogy ennyi eszed van...
amúgy meg a menstruáció nem zárja ki teljesen a terhességet, van, aki terhessége alatt végig menstruál...
remélem egy életre tanulsz az esetből...meggondolatlan liba...
Fogok venni tesztet, de 6 nap után még nem mutatja ki a terhességet..
Tudom hogy van olyan is, bár ez az ezért elég ritka és valószínűtlen..
Csak azért érdeklődtem, hogy így azért csökkent az esély, nem?
olvassatok már utána!!! Aki a terhesség alatt menstruál, annak nem "szokványos" színű a vérzése, hanem inkább barnás...konkrétan, mintha befostál volna, egy kis vérrel...ha jelenleg, a megszokott színben "pompázik", akkor semmi ok az aggodalomra ;)
Egyébként, ha utána olvastok, mondjuk rákerestek a neten, akkor sokmindent megtudhattok a terhesség alatti menstruációról ;)
17/L
Nem értem azokat az embereket akik képessek le libázni egy vad idegent csak azért mert felelötlen volt, az az már csak az ő gondja és senki másé, nem kell ezért lesértegetni, ez is csak a bunkóság jele... A lány azért irta a kérdést hogy megtudja a menstruáció kizárhatja-e a terhességet nem pedig azért hogy lehordjátok mindennek...
Ja és nem vagy terhes, szinte 0,0000001 % az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!