Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle hatásai/hatékonysága?
Sziasztok!
Sajnos a következő történt: menzeszem utáni első nap szeretkeztünk a párommal. Óvszerrel illetve a "kihúzós módszerrel" védekeztünk. Mielőtt elélvezett kihúzta de ekkor vettük észre h el volt szakadva az óvszer. Így tehát maximum előváladék kerülhetett a szervezetembe. Másfél óra múlva bevettem az Escapelle nevű esemény utáni tablettát. Mellékhatásaim nincsenek, de kicsit izgulok, mert fórumokon olyan tapasztalatokat olvastam, ahol nem volt mellékhatás de terhesek lettek.
Fejlemények:
Ma (4-5 nappal a bogyó után) jelentkezett pecsételő vérzés v barna folyás. Ez most jót jelent?
Kicsit ideges vagyok mivel sokat lehet olvasni a spontán peteérésről, az előváladékban lévő spermákról, és ugye a gyógyszer sem 100%-os.
ennyi idő alatt beágyazódni se tud kb az esélyed arra hogy igy terhes vagy 0,5% vagyis KB 0
ne félj mert a bogyó valóban kb 84% ot véd de igy hogy megvolt nem is vagy termékeny annyira + gumi is volt félig meddig szóval NEmvagy terhes :)
Szia!
Köszönöm h válaszoltál! Egyből a beágyazódással járó vérzésre gondoltam, bár korainak tűnt. Az a gond h nagyon ideges vagyok és ez is biztos késleltetni fogja. 2 héttel utána azért csinálok majd tesztet, remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!