Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle hatékonysága?
Sziasztok!
Sajnos a következő történt: menzeszem utáni első nap szeretkeztünk a párommal. Óvszerrel illetve a "kihúzós módszerrel" védekeztünk. Mielőtt elélvezett kihúzta de ekkor vettük észre h el volt szakadva az óvszer. Így tehát maximum előváladék kerülhetett a szervezetembe. Másfél óra múlva bevettem az Escapelle nevű esemény utáni tablettát. Mellékhatásaim nincsenek, de kicsit izgulok, mert fórumokon olyan tapasztalatokat olvastam, ahol nem volt mellékhatás de terhesek lettek. Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Remélem nem lesz baj, csak aggódok mert mindenhol a spontán peteérésről és az előváladékban lévő spermákról lehet olvasni. Meg ugye az esemény utáni csak 84%-ban hatásos.
(a megváltós)
na ez jó kérdés én is használtam már de velem ez nem forult elő... nos terhes most már tuti hogy nem vagy de azért szerintem nézz el a dokihoz hogy minden okés e :) ez a tabi rengeteg hormont tartalmaz és kicsit összezavarja a dolgokat ott lent... nem lehet hogy menzesz csak kicsit erősebben? mert a rendszert nekem is jól felborította anno... köbö 1,5hónap alatt 3x jött meg de ez helyreáll... már nekem is újra majdhogynem naprapontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!