Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ilyenkor? Terhes vagyok? Vagy lehet valami más is?
Figyelt kérdés
LAURINA fogamzásgátlót szedek. Most először nem jött meg a havim. Azt írja a betegtájékoztató, hogy ha először nem jön meg, akkor nincs baj, szedjem tovább, ha másodszor se jön meg, menjek dokihoz, mert lehet, hogy terhes vagyok.
Terhességre utaló jel nincsen.
Azt írja még, hogy akkor fordulhat elő terhesség tabletta szedésekor, ha elfelejtem bevenni, vagy ha erős gyógyszert szedek, vagy ha hányok és továbbra is nemi életet élek. De ilyenek sem voltak.
2011. júl. 22. 10:49
2/9 A kérdező kommentje:
8 hónapja
2011. júl. 22. 10:56
3/9 anonim válasza:
Egy biztos: attól nem lesz semmi bajod, ha elmész dokihoz...
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, csak azért írtam ki a kérdést, hogy hátha valakinek volt már ilyene és ő meg tudna nyugtatni.
2011. júl. 22. 11:08
5/9 anonim válasza:
Én tuti, hogy elmennék orvoshoz, mivel ha várok még egy hónapot, és addig szedem a bogyót, akkor azzal ártok a babának, nem is keveset... Szóval én biztos nem várnám meg, hogy mi lesz a következő levél után.
6/9 anonim válasza:
Mindenképpen csinálj egy tesztet, mert a tabi sem 100%. Ha negatív, akkor kezdd el szedni a köv levéllel. Ha következő hónapban sem jön meg, akkor doki, mert nem jó neked ez a tabi (vagy váltanod kell vagy abbahagyni).
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Végre egy jobb tanács...
2011. júl. 22. 12:38
8/9 A kérdező kommentje:
Na már nem parázok, megjött. Csak késett egy kicsit. Nem tudtam, hogy fogamzásgátló mellett is tud késni. Eddig mindig szinte órára pontosan megjött..
2011. júl. 22. 14:02
9/9 anonim válasza:
Tud késni, sőt bizonyos idő elteltével csúszni fog, és kevesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!