Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy gátolják meg a terhessége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gátolják meg a terhességet, ha esemény után csak 1 hét telt el?

Figyelt kérdés

Üdv!Egy barátomnak segítek aki sajnos előbb cselekedett mint gondolkozott volna.(Már leszóltam ezért,szóval kötözködő hozzászólást nem kérek!)Már egy hét telt(,tehát eseményutáni már nem játszik.)

Az orvos ,hogy gátolja meg a szülést?Tehát milyen abortuszt végeznek el rajta?Bocsi a tapasztalatlanságomért.Normális válaszokat kérnék.

2011. júl. 21. 03:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
"kikaparják". tehát eltávolítják a megtermékenyített petesejtet. egyébként még ilyenkor is játszik az esemény utáni, tudtom szerint. a tabletta lényege, hogy beleszól a hormonháztartásba, kilökődésre kényszeríti a petesejtet. bár ez nagy kiszúrás, mert nagyon meg fogja szenvedni a tabletta miatt az elkövetkezendő 2-3 hónapot a használója.
2011. júl. 21. 04:21
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
szülje meg a csaj, a pasija keccsejjen oszt csá. Legalább tanulnak egy kis felelőségtudatot. Nem kell kioktatás? Csak nem te vagy az egyik érintett?
2011. júl. 21. 04:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na most figyelj mert velem hasonló volt, és hidd el nagyon nagyon sokan akarják majd megnevelni és megbotozni a barátodat... Azt elmondanám, hogy a fiúnak ilyenkor nagyon a lány mellett kell állni. Még ha nem is mutatja, de megviselheti eléggé. Először is minél gyorsabban kell cselekedni, mert több hét mire megcsinálják a műtétet. El kell menni dokihoz, ő megállapítja a terhességet, és utána már beutaló, lesz két beszélgetés is kis idővel közötte, megemlítik hogy szülje meg és adja örökbe, vagy tartsa meg stb, a végén megkérdezik, hogy tényleg el akarja-e vetetni. 18 év alatt szülővel mennyen rögtön a dokihoz, mert muszáj. Műtét előtt befektetnek, és az eltelt időtől függően más-más módszerrel csinálják meg. Néhány hetes koráig nem is abortusznak hívják, úgymond egészségügyi kaparásnak. Feltesznek egy tágítót, pár óráig bent van, majd altatás. Rutinműtét nem kell félni, barátnőmnek 10-15 percig tartott altatással együtt, szóval nem egy nagy műtét. Utána ébredés a legtöbbeknek kicsit para, nem emlékeznek semmire, akit még nem altattak megijedhet. Utána kis fekvés még, némi vérzéstől nem kell félni, természetes. Ha már le tud zuhanyozni, és felülni ágyra, sétálni, akkor papírokat elkérni, és haza is engedik. utána (ez kicsit zavaros) nem lehet szexelni egy ideig, azt szokták mondani, és ez a minimum, hogy a műtét után megjön, az tart egy hétig kb, elmúlik és amikor legközelebb megjön, Na azután lehet szexelni. Remélem segítettem, tudom milyen rossz ilyenkor, mindenki csak ugat és azt hiszi neki van igaza, úgy hogy nem tudnak semmit.. Persze nekem még nem tudott, és nem akart senki segíteni. De azt azért hozzátenném, hogy legközelebb többet ésszel, bár szerintem egy ilyen után kétszer is átgondolnak mindent.
2011. júl. 21. 06:03
 4/5 anonim ***** válasza:
1 héttel az esemény után még nem is biztos, hogy terhes. várjon még 1 hetet, vegyen tesztet, ha az pozitív, akkor indulhat a nődokihoz.
2011. júl. 21. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,főleg a 6:03-nak.

Amúgy nem vagyok érintett,csak szeretnék neki segíteni,mert csak bennem bízik.

2011. júl. 21. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!