Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kerületre van méretezve a normál óvszer?
te átmérőre gondolsz...
16 17 cm a hosszúsága nem?
Én durex normált használok..
nekem csak 15 cm a hossz,az átmérő pedig 3,5 valahol 4 cm.
simán feljön..nem szorít,kicsit még szorosabb is lehetne..
ha hasonló a méreted,javaslom próbáld ki.
bocs de nem értem a kérdést. azt mondod hogy ha körbe tekered a péniszeden a centimétert akkor 17 cm a kerülete?
magyarán 6centi széles? persze lehet hogy még nem láttam eleget a világból de akkor is ha a hosszal van a gáz akkor vegyél nagyobbat egyébként szerintem a nagyobb gumiknak nagyobb a kerülete is
igen a kerülete 16 cm...ekkora is kész,
a baj az h nem is tudok használni koton mert annyira kicsi... ezért tettem fel a kérdést h mégis mekkorára van tervezve , és a nagyobb méretű mekkorára van, ill. mi a neve. :)
Már nem azért de..beballagsz bármilyen boltba ahol kotont lehet kapni..és vagy kinyitod a szádat és mondod hogy extra méretűt kérsz..vagy magad keresed meg ezt a feliratot..márka már részletkérdés..
ezt kerület dolgot pedig nem értem,ritka szerzet vagy..
nemhogy írnál inkább egy hossz és átmérő méretet,akkor mindenki tudná mivel van a probléma de így ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!