Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fájadlomcsillapitó gyöngiti a fogamzásgátló tabletta hatását, ha beszedése közt eltelik 2-3 óra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 19:09
31/39 anonim válasza:
De az ő dolga!Tudod,magánélet...akkor ezekszerint mindenkire tartozik,hogy hányszor fekszel le a csajoddal és mivel védekeztek?Akkor szerintem nyiss egy honlapot,ahol ezt megosztod.És nem a média hatása,mert mindenkinek van önálló döntése,hogy mit akar,nem kényszerítik rá egy pisztollyal a fejénél.
32/39 anonim válasza:
De hagyjuk.Nekem ez marad a véleményem,neked az.Nem kell beleavatkozni senki magánéletébe,nem te éled az életét,nem neked kell irányítani.Ha te azért vagy ilyen,mert a tiedet irányítják,attól még nem kell máséval is ezt tenni.
33/39 A kérdező kommentje:
Mostmár tudom h a fájdalomcsillapitó nem befolyásolja afog.gátló hatását,mert ma megjött :D
2011. júl. 13. 13:01
34/39 anonim válasza:
Te hívod d.gásnak a barátnőddel való szeretkezést, és még én vagyok állatias? Nézz már magadba, mielőtt leírsz még egy mondatot...
35/39 anonim válasza:
Kérdező: örülök, hogy megnyugodhattál :)
36/39 A kérdező kommentje:
:)))
2011. júl. 13. 13:05
37/39 anonim válasza:
akkor mehet tovább a kufricolás!
38/39 A kérdező kommentje:
Mehet ám :)) Minden nap éjjel nappal megállás nélkül :D
2011. júl. 13. 22:46
39/39 anonim válasza:
Ez mekkora,itt még megy a vita... :D Akkor kicsit beszállok. Kedves kötekedő! Volt valaha menstruációs görcsöd? Na mert nekem havonta megismétlődött. Előfordult, hogy hánytam a fájdalomtól. Sőt a görcsök miatt kimaradt egy csomó programból, mert felállni se bírtam. Nem gyakori, de azért jó pár lány szenved tőle. Ha jó fogamzásgátlót írnak fel, akkor valóban jobb lesz tőle. És ha nem lenne pasim, akkor se hagynám abba, mert ennyit megér, hogy megszűnt az a rettenet, ami minden hónapban várt rám. Ez nem kamu reklám szöveg, vagy média, hanem tény.
Kérdező: Örülök, hogy megjött. Gondoltam, hogy emiatt nem lehet baj. Ne is figyelj ezekre a kötekedőkre! Inkább arra, hogy mindig vedd be a bogyót időben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!