Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fájadlomcsillapitó gyöngiti a fogamzásgátló tabletta hatását, ha beszedése közt eltelik 2-3 óra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 19:09
21/39 anonim válasza:
ha elég jo a kenés, nem feszül a gumi, akkor nem értem hogyan szakadhat ki.
22/39 anonim válasza:
Hát attól, hogy nem értem én se, attól még kiszakadt, innentől én nem érzem magam biztonságban vele. De továbbra se értem, hogy te miért mondasz el engem mindennek, én egy rossz szót nem szóltam rád, amiért te egy szerintem megbízhatatlannak vélt módon védekezel, ha egyszer te így látod jónak...
23/39 anonim válasza:
Egy-egy szem nem befolyásolja a bogyó hatását.Amúgy kedves nem is tudom ki,miért kell kötekedni?Mi is gumival védekezünk,de mi van ha valaki nem azzal?Mi közöd van hozzá?Valakinek ez jó,valakinek az.Ennyi erővel beléd lehetne kötni,hogy azért használsz gumit,mert köztudott,(nem találta kis senki!!!)hogy abban kevesebb inger ér és nem élvezel el hamar.Akkor ezekszerint te meg gyorstüzelő vagy?
24/39 anonim válasza:
nem.sosem volt gyorstüzelö.csak ha lenne valami gond, akkor a szüleim ledarálnának élve.
25/39 anonim válasza:
és gumi nélkül nem bírod sokáig elégíteni a csajod?
26/39 anonim válasza:
továbbá találkozunk kb hetente, ugyhogy mivel nem kurok naponta, igy nem éri meg gyogyszert szednie. meg amugyis! ez kb olyan mint a kokszolás
27/39 anonim válasza:
Milyen gond?Gumi mellett is estek már sokan teherbe,meg bogyó mellett is.Mindkettő mellett lettek már emberek nemibetegek.Én nem látok különbséget.Csak azt,hogy az egyik hormonos és nem jó a szervezetnek,de hadd döntsék el ők,hogy ezt vállalják e vagy sem.
28/39 anonim válasza:
nem ők döntik el, hanem a média ésa reklámok.
fogamzásgátlót 16 éves lányokkal reklámoztatják, hogy szebb lesz töle a hajuk ésa körmük is, és a mensi se fog annyira fájni. reklám.
29/39 anonim válasza:
És attól,hogy te nem szexelsz mindennap,még másnak sem szabad?Emberek vagyunk és különbözünk,el kellene már fogadni.Ha valakinek naponta 5-ször jól esik,az az ő dolga,de ha valakinek meg csak évente 5-ször,az meg az övé.
30/39 anonim válasza:
ez nem az ő dolga, hanem neki igy alakult az élete.én is dugnék naponta többször, csak épp nem tehetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!