Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valahogy, valahol lehet kapni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy, valahol lehet kapni esemény utáni tablettát vény nélkül?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 14:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem sürgősen kell? A tabletta csak vészhelyzetre való, akkor pedig minél gyorsabban lell bevenni.

És nem, nem lehet vény nélkül kapni. Orvos írja fel, és csak receptre adható ki.

Neten meg nem vennék ilyesmit a helyedben, ki tudja mit sóznak rád. Majd kkapsz 5 ezerért egy szem C vitamint, azt csodálkozhatsz.

Azt sem értem miért nem lehet elmenni orvoshoz érte. Bemész, kérsz egy receptet és kész.

2011. júl. 10. 14:54
 2/20 napietus ***** válasza:

első jól írja, és gyógyszert semmiképpen ne vegyél netről!

egyébként van, hogy pl. hétvégén ha rendes a patikus, kiadja vény nélkül, de akkor is illik utólag bevinni neki a receptet, hogy el tudjon számolni.

2011. júl. 10. 14:57
 3/20 anonim ***** válasza:
csak orvossal lehet feliratni,ez nem játék.
2011. júl. 10. 14:57
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
nem sürgős neki,mert azt tervezi,hogy megengedi a barátjának egy jövőbeni időpontkor,hogy beléélvezzen biztos és előre fel akar készülni.Hát nem aranyos?Micsoda felelősségteljes fiatalság...
2011. júl. 10. 15:05
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló , valóban igazad lenne az esetek 90%ban egy ilyen kérdés hallatán , de én csak felszeretnék előre készülni , ha esetleg mondjuk kiszakad a gumi vagy bármi más van ...
2011. júl. 10. 15:20
 6/20 anonim ***** válasza:
én vény nélkül vettem..... :)
2011. júl. 10. 17:07
 7/20 A kérdező kommentje:
17:07es , hol ? :)
2011. júl. 10. 18:23
 8/20 anonim ***** válasza:
nem magyarországon :D magán gyógyszertárban
2011. júl. 10. 19:37
 9/20 A kérdező kommentje:
ooo ... pl amerikában , spanyolországban meg egy csomó helyen 17 év fölött kiadják vény nélkül... szóval aki amerikában vagy spanyolországban van az küldjön és kifizetem :D
2011. júl. 10. 20:22
 10/20 anonim ***** válasza:
kicsit közelebb is lehet! :)
2011. júl. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!