Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elélvezett a barátom és utána még ugye húzogattam neki, hogy majd megint felálljon de utána gumi nélkül tette be picit akk végülis nem lesz gond?
Szerintem több, mint 50-60% esélyed van rá.
Remélem legalább megérte...
(nem...)
Cicavirág, nem hallottál még az előváladékról? Ráadásul előtte ment el, hiába törölted le, még simán jöhetett belőle. 1 sperma elég a megtermékenyítéshez!
Hamarosan majd biztosan kiirod, hogy nem jött meg, lehetek terhes? :D:D:D
Ha azt vártad ettől az oldaltól, hogy " nem lesz semmi baj" akkor rossz helyre jöttél.
Itt őszintén kapsz válaszokat.
Ha nem tetszik nem kell ide írni.
Tény, hülye voltál, menj el szakemberhez ha nem jön meg.
Hát igen nagy eséllyel lehet gond :S De reméljük hogy mégsem lesz és többet nem csináltok ilyen butaságot!
Jó gumi nélkül a szex ez tény, és ha így szeretnétek akkor inkább írass fel magadnak fogamzásgátlót. Nem egy nagy dolog, és utána szabad a szex bárhol bármikor bárhogyan :D
Szerintem nem lesz gond. Én is vesztettem már el a fejem, de ez nyilván nem mérvadó. Te is kérdezheted akár, hogy: miért pont én? De kicsi rá az esély. Irass gyógyszert! Sok előnye van. (legalábbis szerintem)
24/l
na így három évvel később...
hogy hívják a kölköt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!