Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor egy hónap kiegészítő védekezés?
Figyelt kérdés
Ma fél 9 körül vettem be a gyógyszert, pár perce pedig hasmenésem volt. Tudom, hogy fel még nem szívódhatott, de ha eddig is normálisan szedtem és ezután is, akkor az nem elég a terhesség elkerüléséhez? Vagy kell ebben az egy hónapban a kiegészítő védekezés? :( Még nincs egy hete, hogy elkezdtem ezt a levelet. Szerintetek?2011. júl. 7. 23:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem a barátod húzzon gumit ebben a hónapban. Egy hónapot csak tán kibír úgy - sokszor hallani, hogy xy egyszer nem veszi be, és beüt. Sajna bármi előfordulhat, szerintem ne bízzátok a véletlenre!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Vettem be helyette egy másik szemet. Így végülis 2órával került később a szervezetembe a "felszívódni képes" tabi :D
Így megnyugodhatok?
Egyébként nekem is van olyan ismerősöm, aki tabi mellett szűlt, pedig "rendesen szedte..." Én nem akarok 17évesen így lenni. Így is legyen gumi?
2011. júl. 7. 23:18
3/5 anonim válasza:
Hát, szerintem legyen gumi, mert úgy tuti (előző hozzászóló vagyok). Ha a fiúd se akar gyereket, ennyit ki fog bírni, ne hisztizzen, vagy vállalja, hogy esetleg gond lehet. Ha helyesen szeded a tableszt, akkor nem lehet gond, de egy 2 órás eltéréssel szerintem már lehet: a tabletta az agynak ugye olyan jeleket küld, stb... Így ez 2 órára kimarad, ami már elég lehet, hogy valami beüssön. 20/L
4/5 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy hisztizik :) igazából azért váltottunk gumiról tabira, mert akkor van hogy 1 nap-1doboz gumi :S
2011. júl. 8. 07:58
5/5 anonim válasza:
Igen, az úgy mondjuk költségesebb :S De az abortusz drágább, ne kockáztass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!