Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a menstruációm nem marad ki akkor biztos hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Hallottam az egyik barátnőmtől hogy akkor is lehetek terhes ha a menstruációm nem szakad meg... Ez igaz??
(Még soha nem csináltam terhességi tesztet, mert mindig használunk óvszert a barátommal, és még egyszer sem szakadt ki, ezért nem láttam értelmét. Azt hittem, hogy ha nem marad ki a menstruációm akkor nem is lehetek terhes, de attól a hírtől hogy így is simán lehetek az, kicsit beilyedtem.)
Légyszi csak komoly válaszokat.
Előre is köszi!
2011. júl. 7. 22:37
1/7 anonim válasza:
Attól még lehetsz terhes, nagymamám is úgy volt terhes anyukámmal hogy közben menstruált, de ne aggódj, azt úgyis érezni fogod ha terhes vagy, bár nem mintha én tudnám, :D de szoktam kérdezősködni ilyen dolgokról és azt mondják hogy egy nő megérzi ha terhes, és nem feltétlenül azért mert kerekedik a poci, hanem ezt már jóval hamarabb
2/7 anonim válasza:
Előfordulhat. De ha normálisan védekeztek nem lesz baj,ne aggódj fölöslegesen! :)
3/7 anonim válasza:
lehetsz, a statisztikák szerint kb csak attól nem lehetsz biztosan, ha nem élsz nemi életet. de nem kell félni ettől, első 12 hétben még el is lehet kapartatni bármikor
4/7 anonim válasza:
Elviekben lehetséges, de baromi ritka, sőőőőt. 0% szinte, ha nem annyi. Ha vérzésed van, akkor vagy a menstruációd, vagy letális vérzés (nem életképes a magzat), tehát ezen ne görcsölj.
5/7 anonim válasza:
Nagyon ritkán előfordul, hogy pár hónapig még menstruál valaki terhesen is (pl. nagynéném unokatesómmal), de azért nem ez a jellemző. Ráadásul azért olyankor is vannak egyéb árulkodó jelek, pl. mellfájdalom, reggeli hányinger, kívánósság stb...
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
Amúgy talán inkább attól félek, hogy nem derül ki időben a dolog, és késő lesz az abortuszhoz.
2011. júl. 7. 22:48
7/7 anonim válasza:
Igen, igaz, de nagyon kevés a valószínűsége. Azonkívül érzed, hogy nem olyan, mint szokott. (már a vérzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!