Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Múlthét pénteken kezdtem el a fogamzásgátló szedését (yadine tabletta) a mentsruációm első napján. A 8.9 napon reggel nyomvérzéek vannak a bugyimon.
ez az úgynevezett pecsételő vérzés...
Mivel most szeded a szervezetednek hozzá kell szokni ez az első 3 hónapban fenn áll hogy, így pecsételsz.
De el kell múlni a 3 hónap végére különben nem jó a gyógyszer.
Betegtájékoztató? Le van írva, hogy normális...
Bátor vagy, hogy 6 nap után már nem védekeztetek gumival...
Kedves előző! A betegtájékoztatóban az is le van írva, hogy ha a mensije első napján kezdi a szedést, azonnal védve van a terhességgel szemben! Nem hiába írják le! Nézz utána, mielőtt hülyeséget írsz!
nekem is lenne kérdésem a pecsételő vérzéssel kapcsolatban, vagyis a pontos kérdés az lenne, hogy amíg ez a kis vérzés előfordul, jelentkezhet kisebb fájdalom közösüléskor? vagy ez teljesen más probléma?
én is a menzeszem első napján kezdtem el szedni a tablettát, most tartok a 11. napnál, és kb ugyanúgy, mint ahogy az egyik előbbi hozzászólónak, jelentkezett ez a vérzés. tegnap előtt voltam együtt először a barátommal a szedés kezdete óta, igaz használtunk óvszert, mert még nem olvastam az itteni okosságokat:), és úgy éreztem, mintha a gumi anyagát nem szeretné a belsőm, mintha csípné stb és nem volt élvezetes így az együttlét :S
okozhat gyulladást a tabletta mellékhatásként ott, mert erre nem emlékszem a leírásból?
az előző válaszoló kérdésére én is kiváncsi vagyok. Ugyanez van velem is, de próbáltam figyelembe sem venni.
Nem lehet, hogy a vágy csökkent? Neked nincsenek alhasi fájdalmaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!