Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? (bőv. Lenn)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? (bőv. Lenn)

Figyelt kérdés

Ma orálisan kielégítettem a párom és a számba élvezett.

Utána picit henyéltünk, ittam kólát, ettem is.

Viszont peteérésem van és észrevettem hogy vérzem kicsit (én spec éréskor nem szoktam, mosanában van hogy jön) és wécézés után véres volt a bugyim, megijedtem (gondoltam aranyér, etc), benyálaztam az ujjam és felnyúltam (igen peteéréstl volt) csak elfelejtettem az előzményeket...

2 óra volt ezek között az eltelt idő. Azt hallottam a szájban eléldegélnek valameddig... vegyek esemény utánit?

2011. júl. 3. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Orális szextől nem lehetsz terhes.Nyugi:) A kis vérzéssel meg ne foglalkozz,ha nem szexeltetek gumi nélkül a peteérésed napjain akkor ne aggódj:) és ne írj ki ilyeneket,mert látod milyeneket írnak vissza...tényleg hülyeség a kérdésed,de nem baj..tényleg nincs miért aggódnod:)
2011. júl. 4. 00:44
 12/16 A kérdező kommentje:

Orális szex után benyálaztam az ujjam és azt dugtam fel, amikor éppen peteérésem van.

Csak közben ettem és ittam.

Annyira én sem vagyok hlye, hogy megkérdezzem, hogy a számon keresztül teherbe eshetek-e... jézusom...

2011. júl. 4. 05:43
 13/16 anonim ***** válasza:
nos csak feltetted a kérdést. Szóval ettél ittál, majd nyúltál. Am gondolom a kajapia kitakarította a szádból a cuccot. Én a helyedbe nem aggódnék a terhesség miatt. 99% hogy nem lehetsz az. De fertőzést könnyen kaphattál így.
2011. júl. 4. 05:53
 14/16 anonim ***** válasza:
na itt a gond,nem kéne tudatlanul,éretlenül szexelni!!! dehogy lehetsz,minek nyúlkálsz fel?
2011. júl. 4. 19:50
 15/16 A kérdező kommentje:

ha te sem tudod értelmezni a magyar nyelvet, minek írod ide :D

éretlenül lol...

2011. júl. 4. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne beszólni...az éretlenül az azt jelenti hogy nem vagy még érett a szexre vagyis éretlen,tökre értelmes szó...örülj,hogy válaszoltak az idióta kérdésedre,amit nagyon hülyén fogalmaztál meg,ne csodálkozz ha oltanak,nem lehetsz terhes,de ha úgyis csak a sajátodat hajtod akkor minek írtál ide?akkor vegyél be 72 órás tablettát,roncsold a szervezeted nyugodtan..ha van felesleges 5600 ftd akkor hajrá,hülye gyerek,jó lenne ha a kezedbe kapnál valamilyen felvilágosító könyvet
2011. júl. 5. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!