Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól szedhetnek a lányok fogamzásgátlót? A nőgyógyásza mikortól írhatja fel neki?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel eléggé intenzív a nemi életünk most nyáron meg pláne ezért gondoltunk arra mi lenne ha elkezdene szedni tabit úgy jobban megérné mert ha heti 1x2x szexelnénk csak akkor a koton érné meg jobban viszont így nem főleg hogy a méretem miatt az átlagos gumik nem jók és ami nekem jó azok drágábbak és így bnőm is jobban védve lenne a terhességtől.2011. júl. 2. 23:19
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket:)
Amúgy nem hiszem hogy lenne bármi bajom hisz bnőm volt az első meg neki is én...hát ja csak nekem a sima a durex nem jó csak a durex xl az meg még drágább.
2011. júl. 3. 12:14
12/14 anonim válasza:
Attól, hogy látszólag nincs semmi bajod, és hogy a barátnőd az első, még átadhatsz neki valamilyen bacit, amire az ő teste érzékenyen reagál. Persze ez nem kötelezően lesz így.
Ha leálltok az óvszerrel, akkor tanácsolom, hogy még fokozottabban ügyelj az intim higiéniádra.
13/14 A kérdező kommentje:
Szoktunk fürdeni:D:)Szexelésnél is van mikor előtte lezuhanyozunk este hogy frissen,illatosan és tisztán bújunk ágyba mielőtt szeretkezünk:)És akkor még vetkőzni se kell csak egy köpeny azt gyors le és be az ágyba:)
2011. júl. 3. 15:58
14/14 anonim válasza:
Nem is azt vontam kétségbe, hogy szoktatok fürödni, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy ezentúl akkor mosd meg alaposabban akció előtt, ha már ezentúl nem veszel búvárruhát :)))
No, leljetek sok boldogságot egymásban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!