Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tiszta paranoiás vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiszta paranoiás vagyok. Tablettát szedek rendesen és mégis rettegek tőle hogy terhes lettem és esetleg és nem veszem észre:/ Mik lehetnek a tünetei?

Figyelt kérdés
Annyi, hogy kivételesen rövidebb volt a gyógyszerszünet picit mint a 7 nap, de úgy olvastam az nem probléma (persze nem is feltétlenül jó dolog) de amúgy ezenkívül semmi nem állhatott fenn: nem hánytam, nem volt hasmenésem, nem szedtem antibiotikumot, nem ettem grapefruitot.. a gyógyszert meg már jó ideje szedem. Utolsó két menstruációm meg is jött rendesen, ahogy szokott a szünetekben. Tüneteket sem nagyon látok magamon, hányingerem sem volt soha, se reggel se napközben se semmi... Gondolom ha kb 12 hetes terhes lennék, azt azért már észrevettem volna, nem? Az a baj hogy a hízást sem tudom megállapítani, mert átmenetileg abbahagytam a diétám, jó ideig zabáltam és azért vissza is híztam. Szóval könnyen lehet ezért is van még hájacska a hasamon :D Amúgy nincsenek falásrohamaim, nem vagyok érzékeny szagokra sem... tesztet meg nem szívesen veszek, mert sok olyat olvastam hogy az eladónő hogy nézett már néhány emberre amikor tesztet vettek csak azért mert 20 év körüli...:S Sajnos tényleg nagyon paranoiás vagyok:( Egyre több olyat olvasok aki tabletta mellett esett teherbe:S
2011. júl. 1. 21:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kb egyszer volt hányinger-szerűm, de nem hinném hogy ettől. Nagyon-nagyon idegesen feküdtem le aludni hajnalban (mert összeszedtem a gépemre egy rakás vírust és teljesen összeomlott, semmit sem tudtam csinálni vele), fél órán át sírtam és három óra múlva felkeltem akkor nagyon rosszul éreztem magam. De hát ez kb teljesen egyértelmű hogy az idegesség miatt:) Oh hát köszönöm szépen mindenkinek:):)
2011. júl. 1. 22:22
 12/15 A kérdező kommentje:
22:21 én is ezt hittem, de állítólag volt olyan, akinek rendesen megjött a szünetekben és később mégis észrevette hogy terhes.:S Amúgy én is ezt hittem amit te mondasz, de ezután a sztori után újra jött a bizonytalanság :S
2011. júl. 1. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
ne olvasgasd ezeket a baromságokat, mert sosem tudhatod, hogy mi igaz belőlük! olvasgasd inkább a különböző fogamzásgátlók weboldalait, ahol leírják, hogy milyen jó meg biztonságos, meg hogy 100 nőből hány esik emellett teherbe és akkor hátha megnyugszol.
2011. júl. 1. 22:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Figyelj,én nem akarlak megbántani,de nem normális,hogy ennyit aggódsz. Ha bebeszéled magadnak,akkor folyamatosan ezen fogsz kattogni,akár még tüneteket is produkálhatsz. Használjatok óvszert vagy spermicidet is,ha attól jobban megnyugszol,csak győzzétek pénztárcával. Viszont azt kell mondjam,hogy soha semmi nem 100% ,max az,hogy ha nem szexelsz...ha meg mégis,akkor vállald azt az elenyésző kockázatot és ne parázz annyit,attól csak rosszabb.Fejben kell eldönteni!
2011. júl. 1. 22:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Amúgy akkor sem aggódtam, utána sem nagyon, kb az elmúlt 3-4 hétben. De igyekszem elhessegetni a gondolatokat.. :) Köszönöm:)
2011. júl. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!