Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló kérdések! Más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló kérdések! Más is érezte így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy ki mennyit hízott a fogamzásgátlótól és pontosan melyik fajtától.

A másik pedig, hogy szerintetek butaság-e a következő helyzetben elkezdeni szedni: nem szexelek össze-vissza, 20 éves vagyok, eddig 3 partnerem volt, a jelenlegi viszont nagyon messze lakik. (a nagyon messze az nagyon messze - külföld) Hogyha együtt vagyunk, akkor nagyon intenzív a szexuális életünk is, napi 3-4 a jobb napokon, viszont ezt sokszor 3-4 teljesen találkozásmentes hét követi. Nem vagyunk együtt rég óta, ráadásul tudom, hogy előttem sok szexuális partnere volt. Viszont szeretjük egymást, és én borzasztóan vágyom rá, hogy belém élvezzen. (mindig óvszerrel védekeztünk a volt barátaimmal is, de annyira szeretném érezni, hogy bennem megy el...) Butaság lenne így felíratni a gyógyszert?(hiszen ritkán találkozunk)

Mennyibe kerül egyébként nagyságrendileg a fogamzásgátló?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2011. jún. 28. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha azt szeretnéd, h beléd élvezzen és nem akartok gyereket, akkor mindenképpen szedj gyógyszert, egyáltalán nem hülyeség. kb 6000 ft amúgy egy 3 hónapos adag, de márkától függ, én mercilont szetdtem majdnem 10 évig, nekem semmi mellékhatása nem volt, teljesen bevált. Viszont ha sok nővel volt előtted, sztem csináltassatok mindketten eg aids, hepa stb tesztet, aztán mehet gumi nélkül :)
2011. jún. 28. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és semmit nem híztam, de ez sztem mindenkire más hatással van amúgy, nem tudhatod előre, h a te szervezeted erre hogy reagál. 28/L
2011. jún. 28. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem felirathatod így is. Elsősorban együttéléskor ajánlatos de ha azt akarod, hogy aggodalom nélkül elmenjen benned, ez a legbiztonságosabb. Én hétvégenként vagyok együtt barátommal, de mi aktívak vagyunk akkor, és nem akartam aggódni.

Én Stodettét szedek, első hónapban voltak mellékhatások (ami 99% h mindnél lesz vmi), azóta semmi, nem híztam tőle. De a doki majd megmondja meik jó neked. Nem mindig találják el elsőre meikre reagál a legjobban a szervezeted.

Árilag 4-8 ezer között vannak.

2011. jún. 28. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is mercilont szedtem, semmi gondom nem volt vele, minden klappolt, se hízás, se mellékhatás. Igaz 8000-8500 a 3 havi adag. Amikor legutóbb ki akartam váltani, nem volt a gyógyszertárba, sehol se, egyik be se. Az orvosom azt mondta, hogy lehet helyettesíteni Novynette-tel. Ezzel se volt semmi gondom, mármint semmi mellékhatás, de híztam 5 kilót 3 hónap alatt. Most fog elfogyni, visszaváltok Mercilonra....mérges vagyok a hízás miatt, de sajnos nem tudtam mit tenni....

A másik kérdésedre, szerintem nyugodtan írass fel. Beállítja a mensidet, elmúlnak a hasi görcsök, és emellett akármikor szeretkezhettek, ha úgy tartja kedvetek:)

2011. jún. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!