Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az jelenti hogy a lány terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyarc19 kérdése:

Az jelenti hogy a lány terhes hogy gyakori reggeli rosszul lét meg szédül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mostanság én is szédülök reggelente, ma volt hányingerem is, pedig nem feküdtünk le az utóbbi hónapban és menstruálok normálisan. Tehát nem vagyok terhes, mégis hasonló tüneteket produkálok, sőt, még ájultam is.

Az időjárás is teheti, de amennyiben rendszeresen szedi a fogamzásgátlót, akkor kevés az esélye a terhességnek. Naptárt is megnézhetitek esetleg, vagy hozzászoktok a dupla-védelemhez, és nem kell többet félni.

Habár én azt mondom, megnyugodhattok, ez a hülye időjárás mindenkit kikészít:) Főleg minket, nőket:D

2011. jún. 27. 20:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Olyan 3 napja van rosszul léte meg fej fájása.
2011. jún. 27. 20:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Az eddigi segítséget.
2011. jún. 27. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!