Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem létezik rendes lány vagy én tudom rosszul?
Minden lány elkurvult vagy akad még normális??
Esetleg aki normálabb az irjon ide valamit pls hogy léteznek-e még ilyenek!
Megkérdezhetem hány éves vagy? lehet tudok választ adni kérdésedre, vagy segíteni, mert egy haverom igy gondolkodik mint te, 18ak vagyunk.. szerintem nem kell belebonyolódni még ilyen fiatalon kapcsolatokba..fiatal vagy éld ki magad, keress normális lányt, de akinek van esze sztem ilyenkor kiélik magukat, tapasztalnak, örültködnek, ami belefér... a komolyabb még ráér. élni kell nem keresgélni :D
Ui.: ne keresd a tökéletest, az majd megtalál!
jaj te tudod rosszul drága. siránkozunk, siránkozunk? ezt a kérdést meg százszor láttam, vissza kellene keresni.
egyetemek, könyvtárak, művészeti előadások, kiállítások, színház, koncert. de nem igazmáá, mindenhol vannak, csak nem ők tűnnek ki a tömegből.
minden pasi tahó, nőfaló vagy akad normális is? -.-
de nem is kell válaszolni, mert én tudom hogy nem, nem mind, és ezt a csajokról is tudni kellene öcséém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!