Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy szemet elfelejtettem bevenne? (dienille)
köszönööm:)
hát remélem nem lesz baj..:S
Amúgy meg más dolog, hogy meddig életképesek és hogy meddig tudják megtermékenyíteni a petesejtet. Ennyi erővel akkor miért lehet a szünetben is szeretkezni?
Biztos mindenre van magyarázat, a fő dolog az amit a tájékoztatóban írnak, annak kell hinni. Abba meg utólag van védekezés írva.
Meddig életképes a spermium?
Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
Visszamenőleg is hat, de ha szerdán szeretkeztetek és a szombatit hagytad ki, az már valószínűleg nem számít. Akkor legkorábban vasárnap kezd érni a petesejt, és még be is kell jutnia a vezetékbe.
De utána abban a hónapban már nem vagy védett!!!
Az teljesen mindegy, hogy előtte mennyit szedted. 1 kihagyott nap pont elég, hogy onnan kezdve elvesszen a védelem. A spermiumok meg pár napig még életben vannak.
Nem lesz gond szerintem se. Én csak a legrosszabb lehetőséget vázoltam, a spermiumok életképességével kapcsolatban is, meg az alapján, ami a betegtájékoztatóban van.
Egyébként a szünetben nem azért lehet szexelni, mert 1000%, hogy nem marad benned a spermium, hanem mert attól szünet, hogy utána tovább szeded a gyógyszert, így nem lesz peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!