Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá az édesanyámat hogy gyógyszert irassunk nekem?
probálj meg vele beszélni de szerintem nem fog belemenni.
de ugy tudom 18 éves korodban már irnak fel gyogyszert nem kell szülő hozzá ugy értem.
addig meg probáljátok ugy csinálni hogy gumi legyen de ettöl függetlenül ne benned élvezzen el, igy ha kiis szakad a gumi akkor a sperma nem beléd kerül igy nagyon kevés az esély h terhes legyél.
mondd meg neki, hogy jól van akkor fizesd az abortuszt, ha az egészségesebb
talán erre beijedXD
nyugodtan elmehetsz és irathatsz magadnak gyogyszert. nem kel félni a nődokitol komolyan! én 15 vagyok és egyedül voltam nődokinál ugy h anyám nem tud rola nyugodtan irass gyogyszert még ha ynud nem is tud rola.
vagy ha mindenképp szeretnéd h beleegyezzen akkor mond meg neki h te ezt szeretenéd már elég érettnek érzed magad hozzá ez a te döntésed a te tested
sok sikrt
Nem kell anyukád ahhoz, hogy irass tabit, a nőgyógyász felírja. De megértem, hogy az engedélyét szeretnéd kapni. Én is szóltam annó anyunak, nem örült, de nem tiltotta. Szerintem akkor is sokkal biztonságosabb a tabi, mint az óvszer. Meséld el anyudnak, hogy ez a lebiztosabb módszer, nagyon kicsi a hormontartalma, sok pozitív hatása van, bármikor abbahagyható, elkezdhető, nem okoz bajt , és sokkal jobb, mint az esemény utáni. nem fekszel le mindig mással, állandó parnered van, segítse, hogy nyugodtabb legyél, mert gondolom ő sem örülne egy unokának!
sok sikert.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!