Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nuvaring hüvelygyűrű. Segítettek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nuvaring hüvelygyűrű. Segítettek?

Figyelt kérdés
Felhelyeztem a nuvaring hüvelygyűrűt. Most próbáltam ki először. Felhelyeztem a menszesz 1. napján. És a vérzésem szinte elmúlt, inkább ilyen pecsételős vérzésem van. Ez normális?Tapasztalatok?Ahogy felhelyeztem utána kb 3-4 órával vettem észre. Alapból nagyon kevés vérzésem volt mindig is.Ez az első fogamzásgátlóm.
2011. jún. 25. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel hormont tartalmaz, így gondolom ugyanaz a hatása, mint a tablettának, ami miatt rövidebb és kevesebb lesz a vérzést.
2011. jún. 27. 15:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez biztos. Csak hogy 3-4 óra alatt ilyen hatást fejt ki? Akkor miért nem leszek védett csak 7 nap után? Ha már 3-4 óra altt ennyire megforgatja az egészet?
2011. jún. 27. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Gondolom a 7 nap azért van, mert az a 100%. Mindenkinek más a szervezete, valakinek több, valakinek kevesebb idő kell, hogy megszokja :)
2011. jún. 27. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:
ÉLrtem. :) De akkor a 7 napot azért jó betartani ugye? Bár alapból a menstruációnál kevés az esély, ezzel meg főleg. De spontán peteérés...
2011. jún. 27. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Kell 7 nap mire biztosan hozzászokik a szervezeted, az meg bőven kíbirható :)
2011. jún. 27. 18:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze :) Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jún. 28. 20:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Vagyis látom egyedül írtál.KÖszi:)
2011. jún. 28. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is most kezdtem használni, és én hasonlót tapasztaltam. A 3. napon már szinte alig volt vérzésem, csak estefele egy kis barnázás. Most vagyok az 5. napon de mi már lefeküdtünk a barátommal kiegészítő védekezés nélkül. Remélem nem lesz gond (bár nem hinném, hogy lenne így, hogy most múlt el a mensim, meg amúgyis "traumának" lett kitéve a hormonháztartásom).
2011. jún. 29. 02:11
 9/10 A kérdező kommentje:
:) Na...:D Hát mi is, de megszakításosan..:) Én most vagyok az ötödik napnál:D De a barnázás még megy..:D
2011. jún. 29. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi is megszakítással. Amúgy sem szeretem, ha bennem megy el.
2011. jún. 29. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!