Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánynak fogamzásgátló tabletta? (lent)
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, a tampon felhelyezéssel is gondjaim vannak, egyedül csak a mini sikerül, a normál már nem, mert fájdalmat okoz.
Így a nőgyógyász sem tud megvizsgálni, lehetséges lehet tablettát felíratni még így is?
Az óvszerben nem igazán bízom. Mit tanácsoltok?
Kérlek, csak a kérdésre válaszolj, és csak akkor, ha érdemi tájékoztatást tudsz nekem adni. Köszönöm.
Relatív...megkérdezhetem hogy hány éves vagy?:) semmi izélés csak úgy talán jobban tudok segíteni...amikor én mentem én ismertem a dokit előtte vagy egy hónapja voltam szimpla rutinvizsgálaton és nekem felírta vér, vagy hüvelyvizsgálat nélkül, én 17 voltam akkor (1 hónap kelet a 18hoz) anyum is velem volt de semmivel sem vacilált:)
2011. jún. 30. 20:35
12/23 A kérdező kommentje:
21
2011. jún. 30. 20:41
13/23 anonim válasza:
en mikor eloszor mentem feliratni, kertem idopontot, es sajnos sietett a menzim, es megjott hamarabb, igy nem tudott megvizsgalni. vett vert, es felirta a gyogyszert. azt mondta hiv ha gond lenne a veremmel, ha nem akkor nyugodtan valtsam ki, es a kovetkezonel szedhetem. aztan mikor elfogyott a harom honapos adagom, mentem megint iratni, akkor mar megvizsgalt hogy minden ok e.
2011. jún. 30. 20:45
14/23 anonim válasza:
Szerintem fel fogja írni...bár ha megbízol a párodban én ajánlanám az első szeretkezéshez inkább a gumit, mivel úgysem lesz kemény szex (hisz szűz vagy) nem igen szakadhatna ki. de természetesen a te döntésed:)
2011. jún. 30. 20:46
15/23 anonim válasza:
remélem nem írok butaságot, de én úgy tudom, hogy aki szűz, attól kenetet vesznek csak. (szóval semmiképp sem vizsgál meg kézzel)
2011. jún. 30. 21:01
16/23 anonim válasza:
Első alkalommal gumi nélkül? :D Ennyire megbízol a pasiba, hogy nincs semmi nemi betegsége?
2011. jún. 30. 21:01
17/23 A kérdező kommentje:
Persze. Ő is szűz még. (tudom, ez nem zárja ki a betegségeket) Illetve nagyon rég ismerem már.
Nem mondtam, hogy szaladni fogok a receptért, egyszerűen csak érdeklődöm a dolgok miben létéről.
2011. jún. 30. 21:30
18/23 anonim válasza:
21:01 Természetesen, akiben nem bízik az ember azzal ne is szexeljen.
2011. jún. 30. 21:30
19/23 anonim válasza:
Lehet én vagyok túlságosan paranoiás :D de a mostani párommal feküdtem le először gumi nélkül, és azért mert rendszeres véradó, ott meg kiszűrik a fertőző betegségeket.
2011. jún. 30. 21:38
20/23 anonim válasza:
Én is szüzen irattam fel, vérvétel, pisiteszt, meg elmondod volt e a családodban ezzel kapcsolatos probléma. Ha nem volt és jók az eredmények is akkor kiírja a legmegfelelőbbet. Majd ha megvan az édes együttlét egy idő múlva rákszűrés (nálam nemrég volt az első).
És tanácsként ha ebbe vágsz bele: várd ki az első hónapot, az a legtutibb. Addig kiegészítő. És az első hónapban lehetnek mellékhatások, a tájékoztatót figyelmesen olvasd el, hogy mi az ami normális mellékhatás mi az amikor vissza kell menni. Sokan nem veszik ezt figyelembe és tovább szedik, amiből persze baj lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!