Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Coldrex csökkenti a Belara hatását? Kell kiegészítő védekezés?
Péntek óta meg vagyok fázva, napi 2 szem Coldrexet szedek, szombat-vasárnap pedig Maripent szedtem. Szombaton 1 szemet, vasárnap egy szemet, mellette még reggel coldrexet, azóta 2 szem Coldrex naponta. Ügyelek arra, hogy ne vegyem be közvetlenül a bogyó mellé. Vagyis eltelik 4-5 óra, mire a bogyót beveszem.
Befolyásolja így a hatását ezek a gyógyszerek? Most csütörtökön és pénteken kell kieg védekezés?
A hatóanyagokat nem tudom, ezért nem nézem a betegtájékoztatóba, és nem bízom magamban, mert mi van, ha mégis van olyan benne.
Igen, kössz. Épp ezért írtam, hogy nem bízom magamban. Olyan válaszokat szeretnék, ahol konkrétan megmondják. Antibiotikum így-úgy, a Belara papírján nincsenek azok a hatóanyagok, amelyek a Maripenben és a Coldrexben vannak.
Ezért szeretnék konkrét véleményt, hogy akkor kell-e plusz védekezés vagy nem?
link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
szerintem tedd ezt
Előző vagyok:
1. Milyen típusú gyógyszer a Maripen és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Maripen tabletta antibiotikum, egyes meghatározott baktériumok okozta betegségek kezelésére szolgál.
Amíg szeded addig is meg utána 1 hétig kiegészítő védekezés kell!
Viszont a Maripenből csak szombaton vettem be reggel egy felet meg este egy felet, meg vasárnap délben egy egészet. Azóta abból nem vettem, mert azt torokgyulladásra szedtem.
De mindig eltelt 3-4 óra a bogyó és a Maripen bevétele között.
Ennyi mennyiségtől is lehet hatása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!