Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekevertem a napokat! Most mi lesz?
Figyelt kérdés
1 évig szedtem a Cypromix tablettát a pattanásaim miatt. Gyógyszert váltottam, mert ezt nem lehet sokáig szedni, a Dienille fog.gátlót írta fel a nőgyógyászom. Már a második levélnél tartok, de most vettem észre, ezen a levélen valahogy össze kevertem a napokat, nem a nyíl szerint haladtam, de ugyanúgy beszedtem. Ilyen még nem fordult elő, hogy összekeverem. Mi lesz így?
Amúgy 42. napja nem jön meg, de ez a nőgyógyászom szerint normális, ha kimarad a gyógyszerváltás miatt.
Válaszaitok előre is köszönöm!
2011. jún. 19. 22:47
2/3 Zekki06 válasza:
visszafele fog megjönni a menstruációd, magyarul belsővérzésben fogsz meghalni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi :D
Elsőnek: már annyira összekevertem, hogy nem tudom úgy szedni, napok szerint... :S :$
2011. jún. 20. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!