Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek (yasminelle). Ha a tabletta mentes napokat ami ugye 7, megrövidítem, akkor a következő hónapban annyi nappal korábban fog megjönni ahány nappal megrövidítettem?
Figyelt kérdés
Ez azért lenne fontos nekem, mert én a múlt hónapban csütörtökön kezdtem el szedni, így feltehetően hétvégére fog megjönni. Azt szeretném elérni, hogy hétfőn jöjjön meg, így pont azon a héten nem kell majd szednem a gyógyszert, csak következő hét hétfőn.2010. aug. 18. 18:34
1/3 anonim válasza:
Nem teljesen világos.Most kezdtél el tablettát szedni,vagyis ez lenne az első 7 napos szüneted? Ezt abból szűrtem le,hogy nem tudod pontosan,hogy melyik napon szokott lenni a vérzésed.Ha például csütürtükün veszed be az utolsót,akkor még kell pár nap,nekem álalában 4,hogy megjöjjön.Ahhoz a naphoz képest számold ki,hogy mikor van hétfő és annyival rövidítsd meg a szünetet.3 napnál ne legyen kevesebb a szünet,mert pecsételő vérzésed lehet a következő levélnél.
2/3 A kérdező kommentje:
ma hagytam abba, most van az első nap a hétből!vagyis akkor pénteken-vasárnapig kellene megjönnie kb! pl ha szombaton jön meg, akkor mikor kell bevennem hogy hétfőn jöjjön meg? mert akkor így mindig hétvégére fog megjönni és nekem ez nem jó :S
2010. aug. 18. 20:06
3/3 anonim válasza:
Hiába számolgatok,a hétfői kezdés megoldható,de nem jársz jól vele.Keddig tudod előre hozni úgy,hogy ne legyen pecsételő vérzésed.Azt írtad csütörtökön kezdted el szedni,vagyis ma,szerdán vetted be az utolsót és holnaptól számítjuk a 7 napos szünet első napját.Tegyük fel,hogy szombaton fog megjönni.Mint mondtam 3 napnál ne tarts rövidebb szünetet,mert a következő levélnél pecsételő vérzésed lehet!Vagyis,csütörtök,péntek,szombat,ez a 3 napos szüneted most és vasárnap kezdheted az új levelet.Ez azt jelenti,hogy következő szünetben 4 nappal korábban fog megjönni,vagyis kedden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!