Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykúpról szeretnék vélemyént!?
Először használtam a Pharmatex hüvelykupot, és kiváncsi lennék a vélemyénkre mert nagyon kétségbe vagyok esve!A pasi akivel csináltam azt mondta, hogy a volt barátnőjével(akivel egy évig volt együtt) mindig ezt használták és nem lett terhes a lány.
Lehet abból probléma, ha nem megszakitásos modszerrel használtuk a hüvelykupot?
Megszakítás nélkül nem vmi biztonságos. Az meg soha semmire nem garancia, hogy "másnál úgy volt".
A nők nem egyformán termékenyek. Vkinek egy alkalom is elég a teherbeeséshez, vki meg több hónapig/évig vár egy babára.
Az is kérdéses, hogy milyen időpontokban voltak együtt. Ha nem peteérés környékén, akkor megúszhatta azért is...
A pharmatex önmagában nem megbízható. Használj mellette vmi mást, mert pórul járhatsz.
A barátommal elhasználtunk egy egész doboz Pharmatex-et. Nem volt egyszer se gáz. Eleinte én is paráztam, félve vártam, hogy megjöjjön a menzeszem. De egyszer se volt gáz. Akiket kérdeztem, mind azt mondták, hogy nem volt gáz. Egyébként, mi se a megszakításos módszert használtuk közben, akárhányszor használtuk a hüvelykúpot, mindig bennem ment el a barátom. És tényleg nem volt semmi gáz.
17/L
köszönöm a választ!
egyébként minden fórumon csak rosszakat olvastam róla..nagyon félek.
Hány napos a ciklusod? Ha 28 napos, akkor nagy valószínűséggel megúszod.
De mint mondta, nem biztonságos módszer. Attól, hogy az előző válaszadónak bejött...azért egy doboz pharmatex elhasználása gond nélkül nem azt jelenti, hogy akkor 100%-ig biztonságos...
Pearl indexét kell megnézni. És aszerint egy év alatt 100 nőből 5-20 esik teherbe mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!