Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tojás sárgája szerű folyás jelenthet terhességet?
Mindenképpen teszteljetek!
Egy jó tanács: Ne megszakítással védekezzetek,és egy csomó felesleges stressztől kímélitek meg magatokat!(ami szintén késleltetheti a menstruációt)
Második: Írta, hogy gumi is volt.
Nem terhes a barátnőd. Viszont a tojássárgája szerű folyást meg kellene nézetnie orvossal, mert véleményem szerint nem normális.
Jaj, ne haragudj, már nem fog az agyam! :S
Akkor is, minden jót nektek! :)
Persze, semmi gond értettük mire gondolsz.
Én még nem voltam terhes, de nekem minden menstruációm előtt van fehérfolyásom. Ez normális. Valamelyik nőnék több valamelyiknél alig észrevehető.
Ezt találtam. Itt azt írja, hogy a második trimesztertől jelentkezik.
"A terhesség alatt ijesztő lehet, ha bármilyen folyása van az embernek, de a legtöbb esetben ártalmatlan jelenségről van szó.
Ha a folyás színtelen, nagy mennyiséű és szagtalan, akkor nem kell aggódni, ez teljesen normális jelenség, a második harmadtól folyamatosan előfordulhat ilyen."
A tojásfehérjeszerű folyás peteérésre jellemző.
De nem csodálkoznék azon sem, ha ezzel a csodálatos módszerrel teherbe esne. Miért nem voltatok képesek mindig gumit használni?
Egyébként 12 napos késéssel nem ártana tesztelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!