Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nődokihoz vigyek egy kis szoknyát a táskámba és azt vegyem ott fel?
Figyelt kérdés
vagy van egy farmer szoknyám abban tudnék menni nem szűk az jó lenne?2011. jún. 18. 20:10
11/18 anonim válasza:
Amúgy sosem értettem ezt a dolgot...Megnézi a ...dat, utána miért ne láthatná a combodat, vagy akár a fenekedet, akkor már nem mindegy? Legközelebb amikor mész, úgysem az arcodról ismer fel...
12/18 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom. azt hittem mások így csinálják, hogy visznek valami szoknyát... nem szűk a szoknyám, amugy én sem akartam semmit se vinni, csak leveszem a gatyát aztán kész, mit érdekel ugysem ismerem xd
2011. jún. 18. 20:25
13/18 anonim válasza:
én simán csak naciba szoktam menni...
14/18 anonim válasza:
nem mered levenni a nadrágod? úgyis a p*nád fogja nézni, akkor meg már nem mindegy, hogy látott-e mást is? komolyan nem értem, jó nagy problémák. :S
15/18 A kérdező kommentje:
nem érted amit irok? azt irtam, hogy én pont, hogy ugy mennék, hogy gatyába és nem szoknyáznék... csak azt hittem ugy illik.
2011. jún. 18. 20:36
16/18 anonim válasza:
Minek? Úgyis levetteti veled a doki, gondolom. Ugyanis a hasadat is megtapogatja.
Inkább egy hosszabb felsőben menj. Alul teljesen levetkőzöl, a felsőt magadon hagyod, kész.
17/18 anonim válasza:
a nődokiknál alapból kell lennie öltözős résznek, akár függönnyel,akár fülkével,akár öltözőfallal. Ezért felesleges a szoknya. Abba mész amibe akarsz.
18/18 anonim válasza:
Én voltam már ruhában, meg hosszabb felsőben, meg sima rövid pólóban is (+ nadrág). Nem nagyon érdekel mit lát, ugyanis orvos:) És szerintem őt se érdekli hogy mi van rajtad:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!