Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » DUREX vagy LIFESTYLE?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DUREX vagy LIFESTYLE?

Figyelt kérdés

melyiket használjátok szívesebben ? DUREX vagy LIFESTYLE?

első alkalomhoz készülök és nem tudom eldönteni melyik a jobb... különböző véleményeket hallottam de mégis döntésképtelen vagyok...

2011. jún. 17. 22:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én a Durexre szavazok.

Egyszer vettünk Lifestylet és a 3ból 2 ki is szakadt, szóval mindenképpen a Durexet ajánlom neked én abban még nem csalódtam és szinte mindegyik félét kipróbáltuk. 5 éve használom és még nem történt soha semmi gebasz. 20/L

2011. jún. 17. 23:03
 12/19 A kérdező kommentje:
és melyiket ajánlod azon belül? (:
2011. jún. 17. 23:05
 13/19 anonim válasza:
Egyszer vettünk Lifestyle-t, amúgy mindig Durexet. A Lifestyle nem volt valami jó.. nemis tudom hogyan fogalmazzak.. talán az a legjobb ha azt mondom nem volt kényelmes. Szerintem Durexet vegyél. Mi használtunk már pirosat is lilát is ( a legvékonyabbak) és eddig hálistennek nem szakadt ki soha. Én a Durexet ajánlom de végülis mindenki máshogy szereti :) Lesz időd még tesztelni mindkettőt és akkor kiválasztod , hogy neked melyik a jobb:) Elsőre szerintem durexet vegyél :)
2011. jún. 18. 00:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem tudok kiemelni egyet sem úgy nagyon de én évekig a kéket használtam a pasim miatt hogy bírja tovább egy kicsit de a fekete bordázott is jó sztem meg a lila és a piros is.

Amióta új barátom van azóta leszűkült a dolog mert hatalmas farka van és csak az xl es jó rá de talán még az is kicsi...

2011. jún. 18. 01:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Alap, hogy durex. Ha másért nem hát a mocskosul jó reklámjaikért! (pl.: [link]
2011. jún. 18. 02:24
 16/19 anonim ***** válasza:
[link] bocsesz rosz volt a link, a ) is belement :(
2011. jún. 18. 02:25
 17/19 anonim ***** válasza:

hát végülis a 2 közt méret különbség is van,mert a durex 56mm-es,a lifes. pedig 52mm

nálunk először a lifestyles volt,nem szakadt el,csak szorította páromat,szal sztem azért szakadt el pár embernél,mert túl kicsi volt..

2011. jún. 18. 18:49
 18/19 anonim válasza:
Én mindig durexet használok . Sokaktól hallottam h a lifestyle kiszakadt náluk .
2011. jún. 30. 14:17
 19/19 erich97sexxxx válasza:
DUREX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!