Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DUREX vagy LIFESTYLE?
melyiket használjátok szívesebben ? DUREX vagy LIFESTYLE?
első alkalomhoz készülök és nem tudom eldönteni melyik a jobb... különböző véleményeket hallottam de mégis döntésképtelen vagyok...
Én a Durexre szavazok.
Egyszer vettünk Lifestylet és a 3ból 2 ki is szakadt, szóval mindenképpen a Durexet ajánlom neked én abban még nem csalódtam és szinte mindegyik félét kipróbáltuk. 5 éve használom és még nem történt soha semmi gebasz. 20/L
Nem tudok kiemelni egyet sem úgy nagyon de én évekig a kéket használtam a pasim miatt hogy bírja tovább egy kicsit de a fekete bordázott is jó sztem meg a lila és a piros is.
Amióta új barátom van azóta leszűkült a dolog mert hatalmas farka van és csak az xl es jó rá de talán még az is kicsi...
hát végülis a 2 közt méret különbség is van,mert a durex 56mm-es,a lifes. pedig 52mm
nálunk először a lifestyles volt,nem szakadt el,csak szorította páromat,szal sztem azért szakadt el pár embernél,mert túl kicsi volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!