Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi késés még belefér tablettamentes szünet után?
Figyelt kérdés
Tegnap (csütörtökön) este 10-11 fele kellett volna bevennem az 1. tablettát a 7 napos szünet után, de elfelejtettem és csak reggel fél 5-kor, tehát kb 6-6,5 órával később vettem be. Hogy kell nézni ilyenkor? Olyan, mintha normál esetben késve vettem volna be egy bogyót, tehát mivel 12 órán belül voltam jócskán, így nincs gáz, vagy úgy kell nézni, mintha az a bogyó teljesen kimaradt volna? Meg van ilyenkor a védettség, vagy kiegészítés kell?2011. jún. 17. 10:35
1/6 anonim válasza:
12órán belül vetted be,tehát nem kell kiegészitő védekezés...de olvasd el a betegtájékoztatót:)
2/6 anonim válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnék. Akárhogyan számolod, 8 nap szünetet tartottál, nem véd a tabi.
3/6 anonim válasza:
Ja, igen, olvasd el a betegtájékoztató... benne van, hogy nem lehet 7 napnál több szünetet tartani, még akkor sem, ha pár órán múlik...
4/6 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok:)
Bocsi,tényleg 7nap a szünet ezt én is tudom...csak nagyon ráfókuszáltam a pár órás késésre...nem vettem figyelembe,hogy szünet után késtél a bevétellel!!
Szerintem ne kockáztass,inkább védekezzetek,ez nem játék!
5/6 A kérdező kommentje:
És mennyi ideig kell kiegészítő védekezés? Elég 1 hét, vagy az egész hónapban kell?
2011. jún. 17. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!