Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet, hogy tabi mellett barnázom?
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve szedek Gracialt.Most még 2 tabi volt hátra,de már barnáztam.Mitől lehet ez?Volt már rá példa,de akkor beteg voltam,így érthető h bernáztam.De most nem vagyok beteg,rendesen szedem,igaz nem volt vészes,csak zavaró,hogy megtörtént tabi mellett.Lehet azért mert elég stresszes hónapom volt?Tabi mellett lehet ettől?Írassak fel másikat orvossal?2009. márc. 22. 22:24
1/3 anonim válasza:
szerintem ne aggódj.nekem is volt ilyen,elmúlt.
2/3 anonim válasza:
Én is Gracialt szedtem, amellett nekem mondjuk ilyesmi nem volt, viszont most álltam át Yadine-re, és attol meg nekem a 12. szem óta, már 4. napja van barnázásom. Tök idegesítő, de tudom hogy a tabi okozza, egyrészt mert ez gyengébb, másrészt meg másfajta hormon is van benne, szal várok és reménykedek hogy elmúlik.
3/3 anonim válasza:
Mert nem jó neked a gyógyszer. A barnázás csak az 1. 3 levélnél elfogadható, utána már nem. Én a helyedben elmennék a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!