Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörve belehet venni a fogamzásgátlót?
Problémáim vannak a gyógyszerekkel, egyszerűen nem megy le a torkomon egy sem ilyenkor 2 kanállal össze töröm már évek óta és az a kérdés h ezt fogamzásgátlónál meg lehet csinálni? gyengülni fog a hatása vagy valami ?:O
ma este fogom bevenni az elsőt (életemben)
yasminelle foggátló.
Nem tudom, hogy a Yasminelle mekkora méretű, amit én szedek (Dienille) az picike.
Szerintem ne törd el/fel (vagy kérdezd meg a nőgyógyászodat.
Esetleg megoldás lehet, ha mondjuk belerakod egy kisebb gyümölcsbe (mondjuk ribizli) vagy bedugod egy banándarabkába és rágás nélkül (vagy óvatosan rágva) lenyeled. Amúgy ízük sem nagyon van.
OMG, azok olyan picik, hogy víz nélkül kb. lemennek. Ráadásul a felületük is olyan, hogy könnyen csúszik.
Tipp: Igyál üvegből és úgy próbáld lenyelni, nálam bevált ;)
Egyet kell értenem az elsövel... Nekem sose voltak gondjaim a gyógyszerek bevételével. A nagyokat nehezebb lenyelni az tény, de még azt se lehetetlen.. föleg egy fogamzásgátlót ami picike...
Megerölteted magad és lenyeled. Amúgy meg szerintem egyébként se jó ötlet széttörni, valószínüleg azért van egy darabban, hogy egy bizonyos helyen váljon szét és ne egyböl a torkodban..
Ezt azért nem egy anonim oldalon kellene megkérdezni, ahol az emberek 90%-ának alapvető biológiai ismereti sincsenek.
Kérdezd meg a gógyszerészt vagy az orvost.
igen igazatok volt én csak nagyon beparáztam mert tegnap próbálgattam hasonló méretű gyógyszert lenyelni.. kevés sikerrel
köszönöm szépen az üveges tippet azzal sikerült ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!