Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Összetörve belehet venni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörve belehet venni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Problémáim vannak a gyógyszerekkel, egyszerűen nem megy le a torkomon egy sem ilyenkor 2 kanállal össze töröm már évek óta és az a kérdés h ezt fogamzásgátlónál meg lehet csinálni? gyengülni fog a hatása vagy valami ?:O

ma este fogom bevenni az elsőt (életemben)

yasminelle foggátló.

2011. jún. 15. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez már a szánalmas hisztikategória. Ezek a gyógyszerek kisebbek egy lencseszemnél is...
2011. jún. 15. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a Yasminelle mekkora méretű, amit én szedek (Dienille) az picike.

Szerintem ne törd el/fel (vagy kérdezd meg a nőgyógyászodat.

Esetleg megoldás lehet, ha mondjuk belerakod egy kisebb gyümölcsbe (mondjuk ribizli) vagy bedugod egy banándarabkába és rágás nélkül (vagy óvatosan rágva) lenyeled. Amúgy ízük sem nagyon van.

2011. jún. 15. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:

OMG, azok olyan picik, hogy víz nélkül kb. lemennek. Ráadásul a felületük is olyan, hogy könnyen csúszik.

Tipp: Igyál üvegből és úgy próbáld lenyelni, nálam bevált ;)

2011. jún. 15. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyet kell értenem az elsövel... Nekem sose voltak gondjaim a gyógyszerek bevételével. A nagyokat nehezebb lenyelni az tény, de még azt se lehetetlen.. föleg egy fogamzásgátlót ami picike...

Megerölteted magad és lenyeled. Amúgy meg szerintem egyébként se jó ötlet széttörni, valószínüleg azért van egy darabban, hogy egy bizonyos helyen váljon szét és ne egyböl a torkodban..

2011. jún. 15. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt azért nem egy anonim oldalon kellene megkérdezni, ahol az emberek 90%-ának alapvető biológiai ismereti sincsenek.

Kérdezd meg a gógyszerészt vagy az orvost.

2011. jún. 15. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én fogamzásgátlóm is picike, és ugyan én se szeretem a gyógyszereket egybe lenyelni, de ez tényleg annyira pici, hogy víz nélkül simán lemegy. :) 21/L
2011. jún. 15. 20:18
 7/9 A kérdező kommentje:

igen igazatok volt én csak nagyon beparáztam mert tegnap próbálgattam hasonló méretű gyógyszert lenyelni.. kevés sikerrel

köszönöm szépen az üveges tippet azzal sikerült ^^

2011. jún. 15. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sem bírok semmilyen bogyós gyógyszert lenyelni, én is mindig széttöröm, valamelyik nap is fájt a fejem és az Aspirint is először kettévágtam, de végül feloldottam vízben mert nem tudtam lenyelni! :( Csak az a baj, hogy keserű...én még sose láttam közelről fogamzás gátló tabit, de szerintem kettőbe elvághatod és úgyis ott olvad szét ahol kell! :)
2011. jún. 16. 00:14
 9/9 anonim válasza:
0%
nem mert az ellenkező hatást váltja ki XD
2011. júl. 9. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!